Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sinan Bolat Galatasaray, Sinan Bolat'ın menajerinden açıklamalar, Sinan Bolat Muslera - Galatasaray Haberleri

        NTV Spor'a konuşan Saffet Balkan, sezon sonuna kadar Musrela satılmazsa Sinan'ın takımdan ayrılacağını söyledi! Muslera hakkında çok çarpıcı eleştiriler dile getiren Menajer Balkan, Sinan'ın sözleşmesindeki "En az 5 maç oynar" maddesini de anlattı.

        Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun Arsenal maçı sonrası Sinan Bolat ile ilgili yaptığı açıklama kafaları karıştırmıştı. Hamzaoğlu, Sinan’ın sözleşmesinde bulunan bir maddeden dolayı ilk yarı sonuna kadar 5 maç oynaması gerektiğini, aksi halde kulübü Porto’ya geri gönderileceğini ifade etmişti.

        "SİNAN GALATASARAYLI OLDUĞU İÇİN..."

        Bolat’ın menajeri Saffet Balkan, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Saffet Balkan, “Porto aslında Sinan’ı oynayabileceği başka bir kulübe kiralamak istiyordu. Almanya, Fransa, Türkiye ve Yunanistan’dan teklifler vardı. Ancak Sinan Galatasaraylı olduğu için, tercihini Galatasaray’dan yana yaptı. Kulüp avukatları, sözleşmesine böyle bir madde ekledi. Galatasaray da kabul etti” dedi.

        "MUSLERA DÜNYA KUPASI'NIN EN KÖTÜLERİNDENDİ..."

        Sarı kırmızılı yöneticilerin kendisine, “Biz 1. kaleci olabilecek kapasitede bir kaleci istiyoruz dediklerini söyleyen Balkan, “Sinan’ın tecrübesi ortada. Bugün Galatasaray’ın kalesinde Muslera değil başka bir isim olsa forma göremezdi. Muslera Dünya Kupası’nın en kötü 3 kalecisinden biriydi" diye konuştu.

        "MUSLERA OLSAM KOVULMADAN GİTMEM!"

        Uruguaylı kaleci hakkındaki eleştirilerini "Onu oynatmazsanız satamazsınız. Ben olsam Muslera’yı Ocak ayında satarım. Eğer Galatasaray Muslera’yı satamazsa, üzerine para verip göndermek zorunda kalabilir. Ancak ben Muslera’nın yerinde olsam kovmadıkları sürece gitmem. Burada kazandığı parayı dünyanın hiçbir yerinde kazanamaz” şeklinde sürdüren Balkan, ardından Galatasaray'a rest anlamı taşıyan açıklamalar yaptı.

        "MUSLERA GÖNDERİLİRSE KALIRIZ, YOKSA..."

        Sinan’ın takımdaki geleceği hakkında da bilgi veren Balkan, "Sezon sonunda yönetim ile oturup konuşacağız. Muslera’yı gönderirlerse biz takımda kalmak isteriz. Aksi takdirde gelen teklifleri değerlendirebiliriz" dedi.

        "O GOLLERİ NEUER DE YERDİ"

        Tecrübeli file bekçisinin Arsenal maçındaki performansına değinen Balkan, “Sinan jeneriklik goller yedi. Avrupa’da maalesef bahisçiler Galatasaray’ın en az 3 gol yiyeceğini iddia ediyordu. Bu tablo üzücü. Ama dünyanın en iyi kalecisi Neuer bile olsa en az 3 gol yerdi” şeklinde görüş belirtti.

        "BURAK VE SELÇUK AVRUPA'DA BU KADAR ETMEZ"

        Galatasaray’da oyuncuların kazandığı yıllık ücretlerin çok fazla olduğunu vurgulayan Saffet Balkan, “Örneğin Burak ve Selçuk bu seviyedeki Avrupa’nın hiçbir kulübünde oynayanamaz. Çin ya da Katar’da oynayabilirler ama Avrupa’da olmaz. Çünkü bu ücretleri Avrupa’da hiçbir kulüp vermiyor” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ