Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi şampiyonlar ligi maçları, şampiyonlar ligi maçları canlı, şampiyonlar ligi maçları sonuçları - Futbol Haberleri
        DEVLER LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... TÜM KARŞILAŞMALARIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Şampiyonlar Ligi'nde, E, F, G ve H gruplarında oynanaN 6. maçlarla grup aşaması sona erdi. Karşılaşmaların tüm detayları HTSPOR ARENA'da...

        Real Madrid, Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Monaco, Porto, Barcelona, Bayern ve Chelsea gruplarını lider olarak tamamladı ve kura çekimine ilk torbadan katılmaya hak kazandı. 2. olan Juventus, Basel, Arsenal, Leverkusen, PSG, Shakhtar, Schalke ve City ise 2. olarak tur atladılar.

        Kura çekimi 15 Aralık 2014'te saat 13'00'te Nyon'da yapılacak. Gruplarını 3. tamamlayan Olympiakos, Liverpool, Zenit, Anderlecht, Bilbao, Ajax, Sporting ve Roma yollarına Avrupa Ligi'nden devam edecek ve Beşiktaş ile Trabzonspor'un muhtemel rakipleri olacaklar.

        Gruplarını 3. tamamlayan takımlardan Olympiakos, Zenit, Sporting ve Bilbao Avrupa Ligi'nin grup 2.leriyle, Roma, Liverpool, Ajax ve Anderlecht ise Avrupa Ligi liderleriyle eşleşecek. Avrupa Ligi kura çekimi de 15 Aralık 2014'te saat 14.30'da yapılacak.

        E GRUBU

        BAYERN MÜNİH-CSKA MOSKOVA: 3-0

        GOL: Dk. 18 Müller (Penaltı), Dk. 84 Rode, Dk. 90 Götze

        ROMA-MANCHESTER CİTY: 0-2

        GOL: Dk. 60 Nasri, Dk. 86 Zabaleta

        * A Grubu'nda Bayern Münih lider olarak Manchester City ise ikinci olarak bir üst tura çıktı. Evinde City'e kaybeden Roma UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tuttu. CSKA ise sonuncu olarak elendi.

        F GRUBU

        AJAX-APOEL: 4-0

        GOLLER: Dk. 45, 50 Schöne, Dk. 53 Klaassen, Dk. 74 Milik

        BARCELONA-PSG: 3-1

        GOLLER: Dk. 15 Ibrahimovic (PSG), Dk. 19 Messi, Dk. 41 Neymar, Dk. 77 Suarez (Barcelona)

        * F Grubu'nda Barcelona ve PSG bir üst tura yükseldi. Ajax ise UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı. PSG karşısında gol sevinci yaşayan Lionel Messi, Raul'un rekoruna ortak oldu.

        G GRUBU

        CHELSEA-S.LİSBON: 3-1

        GOLLER: Dk. 3 Fabregas (penaltı), Dk. 16 Schürrle, Dk. 56 Mikel (Chelsea), Dk. 50 Silva (S.Lisbon)

        MARIBOR-SCHALKE 04: 0-1

        GOL: Dk. 62 Meyer

        G Grubu'nda Chelsea 14 puanla lider olarak Schalke de 8 puanla ikinci olarak bir üst tura çıktı. Sporting Lisbon UEFA Avrupa Ligi'ne kalırken Maribor ise turnuvaya veda etti.

        H GRUBU

        ATHLETIC BILBAO-BATE BORISOV: 1-0

        GOL: Dk. 47 San Jose, Dk. 88 Susaeta

        PORTO-S.DONETSK: 1-1

        GOL: Dk. 51 Stepanenko (Shakhtar), Dk. 87 Aboubakar (Porto)

        H Grubu'nda Porto 14 puanla lider olarak Lucescu'lu Shakhtar ise 9 puanla ikinci olarak bir üst tura çıktı. Athletic Bilbao ise 7 puanla UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ