Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e 4-1 yenildi - Futbol Haberleri
        1

        İngiliz basını, Galatasaray'ın Arsenal'a 4-1 mağlup olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi maçına geniş yer ayırdı.

        2

        İngiltere'nin Daily Mail gazetesi, son günlerde taraftarının tepkisini çeken Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in, Galatasaray galibiyetiyle eleştirilere son verdiğini belirtirken, "Arsenal, karşısında zayıf bir Galatasaray buldu" ifadesini de kullandı.

        3

        Sky'da, 29. dakikada skoru 3-0 yapan Arsenallı futbolcular ile ilgili olarak, "Çocuklara İstanbul'da fırsat verildi" yorumunu yaparken, tecrübesiz Arsenal'ın, formsuz Galatasaray'ı farklı bir skorla yendiğini belirtti.

        4

        Sky News ayrıca, Sneijder'ın attığı golü "Süper frikik" diye överken, bu golün Galatasaray'a teselli olduğunu vurguladı.

        5

        Arsene Wenger ise, Galatasaray'ın maçtaki en etkili oyuncusunun Wesley Sneijder olduğunu dile getirdi.

        6

        Arsenal'in Galatasaray'a karşı 4-1 kazandığı mücadelede, İngiliz ekibinde Aaron Ramsey'in attığı ve maçı 3-0'a getiren gol daha net incelendi.

        7

        İngiliz basınında yer alan haberlerde, golün 25 metreden atıldığı ve Şampiyonlar Ligi gecesinin en güzel golü olduğu yorumu yapıldı. Ramsey'in sol ayağıyla saatte 85 kilometre hızla vurduğu ve topun oyuncunun ayağından çıktıktan 1.1 saniye sonra filelerle buluştuğu belirtildi.

        8

        Sky Sports yorumcusu ve eski Arsenal futbolcusu Paul Merson; "Futbol oynadığım ve izlediğim yıllar boyunca böyle bir gol görmedim. Fenomence" yorumunu yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ