Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray galatasaray arsenal maç kadrosu, fernando muslera'nın şampiyonlar ligi'nde yediği gol sayısı, mehmet demirkol'un yorumları - Futbol Haberleri

        Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Devler Ligi'ndeki son maçta sürpriz bir karar vererek Fernando Muslera'yı kadroya almadı. Sarı-kırmızılıların yeni hocası, ilk 11'de Sinan Bolat'a görev verirken, yedek kulübesinde ise Eray İşcan'ı görevlendirdi.

        Bu kararın sonrasında NTVspor ekranlarında değerlendirmede bulunan Mehmet Demirkol, "Sinan Bolat bir yedek kaleciden fazlası, yedek kaleci diye bakılmaz" ifadelerini kullandı.

        "MUSLERA OYNAMAMAK İSTEMİŞ OLABİLİR"

        Önder Özen ise, Muslera'nın bilerek oynamadığını belirtirken, "Teknik anlamda tabii ki bir açıklaması vardır, ama bence Muslera oynamamak istemiş olabilir. Şampiyonlar Ligi Muslera'yı yordu. Çok iyi bir kaleci. Çok önemli bir kaleci. Hiç hak etmediği bir şekilde, bir rekora doğru gidiyordu. Önündeki 10 oyuncu, antrenör seçimleri onu bir rekora doğru götürdü. Tabii oynamaması, kaçmak anlamına gelmez" dedi.

        Galatasaray ile Devler Ligi'nde bu sezon kalesinde 15 gol gören Muslera, 2 gol daha yemesi durumunda, Şampiyonlar Ligi ilk tur gruplarında en çok gol yiyen oyuncu olacaktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ