Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray galatasaray transfer haberleri, galatasaray arsenal transfer görüşmesi, galatasaray campbell'ı transfer etmek istiyor, galatasaray podolski'yi transfer edecek - Futbol Haberleri

        Galatasaray-Arsenal maçı öncesi iki kulübün idarecileri birlikte yemek yedi. Yemek sırasında gündeme gelen konulardan biri de tabii ki transferdi. Sarı-Kırmızılılar, iki oyuncuyla ilgili son durumu sorarken, İngilizler oldukça pozitif karşılık verdiler. Tarafların özellikle Lukas Podolski konusunda önemli adımlar attığı öğrenildi.

        7.5 MİLYON EURO BÜTÇE

        Fanatik'in haberine göre; Forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istediği bilinen Alman golcünün, kulüplerin anlaşma sağlaması halinde Galatasaray’da oynama fikrine sıcak baktığı belirtiliyor. İngiliz kulübü de, uygun bir bonservis bedeli karşılığında bu transferin resmiyete dökülebileceği görüşünü bildirdi. Galatasaray cephesi, yıldız oyuncuya 7.5 milyon Euro bütçe ayıracak.

        CAMPBELL'IN TALİBİ ÇOK

        Joel Campbell’da ise pozitif bir gelişme kaydedilemedi. Çünkü yıldız futbolcunun başta İnter ve Liverpool olmak üzere çok ciddi talipleri var. Hâl böyle olunca piyasa yükseliyor ve 15 milyon Euro civarında bir bonservis bedelinden bahsediliyor. Galatasaraylı yöneticiler Campbell konusunda tamamen geri adım atmış değil. Ancak genç futbolcunun dünkü görüşmenin ardından ikinci plana alındığı ve Podolski’nin 1 numaraya yükseldiği bildirildi.

        SOL KANATTA KULLANACAK

        Peki Podolski transferi gerçekleşirse, ilk 11’de nasıl bir değişim olacak... Kafasında takıma 4-2-3-1 oynatma gibi bir planı olan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kanatlarda forvet özelliği bulunan isimler kullanarak, hücumcu bir takım yaratmak istiyor. Bu da, ileri uçta Burak, sol önde Podolski, sağ önde Bruma, forvet arkasında da Sneijder gibi isimlerin bir arada oynayabileceği anlamına geliyor. Merkez yine Selçuk ve Melo’ya emanet olacak.

        SEMİH-UĞUR TANDEMİYLE

        Geriye kalan yabancı hakkı Muslera’dan yana kullanılacağı için, sol bekte Telles’in yerine Tarık, Hakan Balta hatta Olcan Adın tercih edilebilir. Sağ bek Sabri, stoperlerden biri Semih, partneri de yine transferi gündemde olan Uğur Demirok olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ