Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hamza Hamzaoğlu Galatasaray - Arsenal maçının kadrosunu açıkladı - Futbol Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yarın oynanacak olan Arsenal maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

        Hamzaoğlu'nun açıklamaları şöyle:

        "Son iki haftadaki performansı, bu seviyede de göstermek istiyoruz. Rakibimizin Arsenal olduğunun farkındayız ama biz de yarın Galatasaray olarak sahaya çıkacağız. Yarınki maç bizim için hem prestij hem de özgüven açısından çok önemli. Gruptan çıkma şansımızın olmaması üzücü. Umarım kazanırız. Arsenal karşısında iyi bir futbol ortaya koymak istiyoruz."

        BİZDEKİ BASKI KAZANMA ARZUSU

        "Yarın üzerimizde baskı olmayacak olması bizim için bir artı. Bizdeki baskı kazanma arzusu. Bunun da bize dönüşü olumlu olacağını düşünüyorum. Taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bize inanan, güvenen insanlar olduğu gibi ön yargılı olanlar da olacaktır. Spekülasyonlar her zaman olacaktır ama bu bizim üzerimizde olumsuz bir etki yaratmıyor. Ben oyuncularımın hepsinden özverili davranışları için memnunum. Selçuk ve Burak hakkındaki spekülasyonları izleyip dinlemiyorum, mutlaka zaman içinde bir şeyler söylenecek."

        KADROYU AÇIKLADI

        "Arsenal maçına son maçımızdaki kadroyla çıkacağız. 4-2-3-1 taktiğiyle sahada olmayı planlıyoruz. Chedjou'nun ufak problemleri var, onu Konya maçına saklamayı düşünüyorum. Sabri'nin yerinde Tarık, ortada Melo, Emre, solda Sneijder, sağda Bruma ile çıkacağız. Arsenal karşısında da Burak ve Umut olacak. Burak yine Umut'un arkasında oynayacak. Çok fazla değişiklik olmayacak, bir şeyleri oturtmaya çalışıyoruz."

        FUTBOL SADECE HÜCUM DEĞİLDİR

        "Bundan sonra iyi oynamayan oyuncu varsa sebebi benimdir. Futbol sadece hücum demek değildir. Zaman zaman savunma da yapmanız gerekir. Arsenal karşısında takım halinde savunma yapmamız gerekecek. Başarabilirsek rakibimizi önde hapsetmek isteyeceğiz. Bunu yapamazsak savunmada hapsederek kontra atağı düşüneceğiz. Kazanırsak ya da kaybedersek bizi motivasyon anlamında etkilemeyecek. Hedeflerimizi belirledik. Büyük resmi görmeye çalışıyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ