Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hamza Hamzaoğlu, Hamza hamzaoğlu Galatasaray, Galatasaray kendine geldi, Hamza Hamzaoğlu antrenman - Galatasaray Haberleri

        Genç teknik adam, imza atmasından 4-2'lik Eskişehir galibiyetine kadar geçen 48 saatlik sürede yıldızların silkinip kendine gelmelerini sağladı.

        G.Saray’ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, pazartesi günü imza atıp ilk idmana çıktığında saat 17:30’du... Eskişehir maçı için Florya’dan TT Arena’ya giden takım otobüsüne bindiğinde de saatler yine 17:30’u gösteriyordu. 48 saat içinde Florya’nın havasını değiştiren Hamzaoğlu, bunun ilk meyvesini 4-2’lik harika bir başlangıçla aldı. Genç hocanın motivasyonu, oyuncuları kendine getirdi...

        SNEİJDER İLE BUZLARI ERİTTİ

        Hamzaoğlu’nun ilk icraatı Sneijder’ın gönlünü almak oldu. Hollandalı yıldızla ilgili eski sözleri için “İleri gitmiş olabilirim” diyerek özeleştiri yapan Hamzaoğlu, daha sonra öğrencisini yanına çağırıp sohbet etti. Hamzaoğlu, “Sen bu takımın en önemli oyuncularından birisin” diyerek buzları eritti.

        SELÇUK’A GÜVEN AŞILADI

        İkinci hamlesi ise performansı eleştirilen Selçuk İnan’a moral aşılamak oldu. Hamzaoğlu, Selçuk’a “Sen bu takımın kaptanısın. Sahaya çıkınca her şeyi unut. Sorumluluk al. Ben her zaman arkanda olacağım. Sana ihtiyacımız var” dedi. Bu görüşmenin ardından Eskişehir maçına çıkan Selçuk iki golle patlama yaptı. Harika frikik golünden sonra hocasına koşup teşekkür etti.

        BRUMA’YI KAZANDI

        Hamzaoğlu’nun 48 saat içinde baş başa görüştüğü bir başka isim Bruma’ydı. Beklentilerini aktaran genç teknik adam, “Neler yapabileceğini ikimiz de çok iyi biliyoruz. Bundan sonra herşey çok daha farklı olacak” diye konuştu. Hamzaoğlu, genç yeteneğin Eskişehir önünde attığı gole herkesten çok sevindi. Bruma da maçtan sonra hocasına teşekkür etti.

        ANTRENMANLARA NEŞE GELDİ

        Genç hoca, idmanlarla ilgili de radikal değişime gitti. Takımı Prandelli gibi bölge bölge ayırmak yerine, aynı takımda bir arada oynatarak birlikteliği sağlamayı amaçladı. Topla çalışmalar ve çift kaleler ön plana çıktı. Florya’daki çalışmalarda bir arada daha çok oynama fırsatı bulan oyuncuların, basit bir çift kale maçta bile baklavasına iddialaşmaları rekabet ve hırsı körükledi.

        DZEMAİLİ-AYDIN TAKIMA DÖNDÜ

        Sakatlıkları geçen Aydın Yılmaz ve Blerim Dzemaili takımla çalıştı. Tam kadro olarak gerçekleştirilen antrenmanda, top kapma ve pas çalışmaları ile taktik çalışmalar üzerinde duruldu. Eskişehirspor önünde oynayanlar ise rejenerasyon çalışması yaptı. G.Saray, bu akşam 18.00’deki idmanın ardından Florya’da kampa girecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ