Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Mario Balotelli ceza, Balotelli başı dertte, Balotelli Liverpool, yıldız futbolcunun başı dertte, Balotelli ırkçı paylaşım - Futbol Haberleri

        Milan'da forma giyerken hırçın tavırları, özel yaşantısı ve gördüğü kartlar nedeniyle gündemden düşmeyen Balotelli, bu kez Instagram hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle gündeme oturdu.

        Kendisine atfedilen Super Mario figürlü paylaşımında ırkçılık içeren ifadeler bulunan Balotelli hakkında, İngiliz Futbol Federasyonu soruşturma başlattı. Mario Balotelli'nin paylaşımında İngilizce ifadelerle, "Irkçı olma! Mario gibi ol. O, Japonlar tarafından yaratılan, İngilizce konuşan ve Meksikalı gibi görünen İtalyan tesisatçı. (O), bir siyah adam gibi atlar ve bir Yahudi gibi paraları toplar" sözleri yer alıyor.

        Focus dergisinin "Daily Mail" gazetesine dayanarak verdiği haberde, soruşturma sonucunda Balotelli'ye 5 maç ceza verilebileceği belirtiliyor.

        Tepkiler üzerine hatasını anlayarak paylaşımı silen Balotelli, başkası tarafından hazırlanmış yazıyı içeriği komik bulduğu için paylaştığını söyleyerek, yeni bir paylaşımla özür diledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ