Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Bruma, Sporting Lizbon, Bruma Galatasaray, Bruma Sporting Lizbon, Bruma transfer, Bruma'yı isteyen kulüpler, Galatasaray transfer, - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Bruma için flaş transfer iddiaları arkaya arkaya gelmeye başladı. Galatasaray'ın 12 milyon avro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Portekizli genç yıldız için eski kulübü Sporting Lizbon devreye girdi.

        Bruma'yı yeniden kadrosuna katmak için harekete geçen Sporting, Portekizli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray'dan hala 6 milyon avroluk alacağı bulunan ve ödemeleri eşit taksitler halinde kasasına koyan Sporting'te başkan Bruno de Carvalho da Bruma'nın yeniden takıma dönebileceğinin sinyallerini verdi.

        Bruma hakkında kınuşan Carvalho, "Bruma, Sporting için bir altın ve durumunu her zaman yakından takip ediyoruz. Oynadığı takımda başarılı olmasını bekliyoruz, istiyoruz. Bir gün yeniden Sporting'e dönebilir mi? Şu anda konuşamayız ama zaman her şeyi gösterecek" ifadelerini kullandı.

        Carvalho'nun 'sıcak' açıklamaları Portekiz basınında da "Bruma yuvaya dönüyor" haberlerini de iyiden iyiye ayyuka çıkarttı. Bruma'yı kiralık olarak kadrosuna katmak istediği iddia edilen Sporting'e Galatasaray'ın nasıl bir cevap vereceği şimdiden büyük bir merak konusu olmaya başladı.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ