Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Emre Belözoğlu, Diego Ribas'a çok kızdı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu, Diego Ribas'a kızdı! Emre Belözoğlu, Konya’da Diego’nun kendini yere atıp müsait durumda pas vermemesine adeta çıldırdı. Emre’nin karşılaşma sonrasında da Brezilyalı yıldızla hiç konuşmadığı öğrenildi.

        2

        Soyunma odasında ise Emre, “Arkadaşlar ölüm kalım savaşı şimdi başlıyor. Daha ölmedik. Galatasaray ile sahamızda oynayacağız. Ardından Gençlerbirliği ve Beşiktaş ile oynayacağız. Buradan 9 puan çıkartalım yine şampiyonluğun en büyük adayıyız. Sadece daha dikkatli davranmamız gerektiğini anlayın” dedi.

        3

        İşte Emre'nin sayısız vukuatlarından bazıları:
        Macaristan ile oynadığımız milli maçta gol attıktan sonra basın tribününe yönelik çirkin bir harekette bulundu. Bu hareketi nedeniyle ağır eleştirilere uğradı. (12 Eylül 2007)

        4

        12 Nisan 2009
        Galatasaray derbisinde Sabri ile kavga etti. Sabri, Emre'nin kendisine 'Seni öldürürüm' dediğini söyledi.

        5

        9 Mart 2009
        Kayserispor maçında Cangele’nin faulüne maruz kalan Emre Belözoğlu, yerden hışımla kalkıp, sağ elini boğazına götürmüş ve “senin boğazını keserim” şeklinde bir hareket yapmıştı.

        6

        3 Mayıs 2009
        Beşiktaş derbisinde Emre, Deivid’i uyardı. Sinirlenen Brezilyalı arkadaşının üzerine yürüyünce Emre çılgına döndü. İki futbolcu birbirlerine el kol hareketi yaparken, 5 dakika sonra Aragones, Emre’yi oyundan çıkardı. Buna sinirlenen yıldız oyuncu, kramponlarını yere atarak tepki koydu.

        7

        30 Ağustos 2009
        Manisaspor maçının 75. dakikasında Nizamettin'le girdiği ikili mücadelede önce sarı kart gören Emre, sert itirazlarını sürdürünce Tolga Özkalfa tarafından direk kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. PFDK, küfür nedeniyle 3 maç ceza verdi.

        8

        8 Temmuz 2010
        İdmanda Emre’nin kendisine sert müdahalede bulunmasına sinirlenen Kazım, takım arkadaşının üzerine yürüdü. Araya giren arkadaşları iki oyuncuyu ayırırken, olayı uzaktan gören Aykut Kocaman, eliyle Emre’den sakin olmasını istedi.

        9

        13 Temmuz 2010
        Belçika kampı sırasında Galatasaraylı bir taraftarın kendisine yönelik sözlerine sinirlenen Emre, kramponlarını yere fırlatıp, kenardaki arabaya yönelmişti. Aykut Kocaman’ın sahaya dönmesi konusundaki uyarısını dinlemeyen yıldız oyuncu, arabaya binip, otele dönmüştü.

        10

        9 Şubat 2011
        Güney Kore ile yapılan hazırlık maçında iki dakika içinde iki sarı ile oyundan atıldı.

        11

        11 Kasım 2011
        Emre, Hırvatistan ile TT Arena’da oynadığımız milli maçta golde hatası olduğunu düşündüğü Gökhan Gönül’e bozuk atmış, başarılı sağ bek de yanıt verince, saha içinde ikili arasında uzun süreli bir tartışma yaşanmıştı.

        12

        19 Kasım 2011
        Gökhan ile yaşadığı tartışmayı orada bırakmayan Emre, bu kez Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanan maçta takım arkadaşına bağırıp, çağırmıştı. Araya giren diğer oyuncular ikiliyi sakinleştirirken, Gökhan’ın yanındaki Baroni de Emre’ye uzaktan el hareketiyle çıkışmıştı.

        13

        12 Aralık 2011
        Bursaspor deplasmanında Serdar’ın sakatlığında taca attığı topun kendilerinde kalması gerekirken, Baroni tarafından rakibe atılmasına sinirlenen Emre, bağırıp çağırmaya başlamış, ikili arasında tartışma büyüyünce Aykut Kocaman, hiç görülmemiş bir şekilde montunu çıkarıp sinirle yere atmıştı.

        14

        15 Nisan 2012
        Trabzosporlu Zokora ile kavga etti. Zokora, Emre'nin kendisine 'Pis zenci' dediğini ifade etmişti. Daha sonra mahkemeye taşınan bu olayda Emre suçlu bulundu. Emre Belözoğlu, ırkçılıktan ceza alan ilk futbolcu oldu.

        15

        24 Şubat 2013
        Kasımpaşa Sportif Direktörü Oğuz Erkan'a küfür etti. Olay mahkemeye taşındı. Erkan'a hakaret ettiği gerekçesiyle 8 bin 700 lira adli para cezasına çarptırıldı.

        16

        16 Şubat 2014
        Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasında oynanan maçın ilk dakikalarında şok bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 6. dakikasında Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, Kasımpaşa yedek kulübesine dönerek küfretti. Emre'nin küfrettiği Lig TV kameralarına açık bir şekilde yansıdı.

        17

        6 Nisan 2014
        Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında Melo'ya yaptığı sert hareket sonrası 40. dakikada gördüğü kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi.

        18

        2 Kasım 2014
        Beşiktaş maçında Emre Belözoğlu, bir pozisyon esnasında Bilic'e İngilizce küfür etti.