Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Özgür Tulun Eskişehirspor, Fenerbahçe Eskişehirspor - Futbol Haberleri

        Tulun, Eskişehirspor'un ligde yaptığı her maça kazanmak için çıktığını belirterek, yarın yapacakları Fenerbahçe maçını da kazanmak istediklerini kaydetti.

        İstanbul'daki maça iyi hazırlandıklarını ifade eden Tulun, şöyle konuştu:

        "Ligde her maça kazanmak arzusuyla hazırlanıyoruz. Ligde geçen hafta yaptığımız ve kazandığımız Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı dolayısıyla moralimiz iyi. Bugün, Fenerbahçe maçı için karayoluyla İstanbul'a hareket edeceğiz. Fenerbahçe'yi yenip 3 puanı almayı hedefliyoruz. Ligdeki çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Tedavileri devam eden Jerry Akaminko, Diego Angelo ve Özgür Çek, Fenerbahçe maçının kadrosunda yer almıyor."

        Tulun, Fenerbahçe maçının ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda İstanbul deplasmanında Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlattı.

        Lig maçının ardından İstanbul'dan dönmeyecekleri anlatan Tulun, "Futbolcularımız yol yorgunluğu olmaması için kupa maçı hazırlıklarına İstanbul'da devam edeceğiz. Kupada final hedefindeyiz. Hedefimizin önündeki engelleri kaldıracağız. Kupada, Galatasaray'ı yenip final yolunda ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ