Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe hedef 1 milyon üye, hedef 1 milyon üye projesi - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR ÖZEL HABER / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım başta olmak üzere Sarı-Lacivertli kulübün büyük önem verdiği ‘1 Milyon Üye Projesi’ tam gaz devam ediyor. İletişim merkezinin dünkü konukları ise futbolcular Emre, Caner, Gökhan, Sow ve Kadlec’di. Hiç yabancılık çekmeyen ve direkt işe koyulan yıldızlar, kulübe üye olmak için başvuru yapan taraftarlardan üyelik sözü aldı. Buna karşılık taraftarlar da şampiyonluk sözü istedi. HABERTÜRK’ün yerinde takip ettiği görüşmelerde oldukça keyifli diyaloglar yaşandı. İşte futbolcuların, iletişim merkezinde yaşadıkları birbirinden ilginç konuşmalar:

        CANER: SIKINTI YOK

        Taraftarlar Caner’e Bursaspor maçında yaşadığı olayı sordu. Caner, “Sıkıntı var mı?” diyen taraftara, “Yok yok, hiçbir sıkıntı yok. Anlık olabiliyor böyle şeyler” dedi. Bunun ardından taraftar, “Biraz sinirlisin ama sana inanıyoruz. Seni seviyoruz, sıkıntı yok. Şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı. Caner de “Merak etmeyin, şampiyon olacağız” yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ