Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa kasımpaşa teknik direktörü şota'nın açıklamaları, kasımpaşa açıklamalar, kasımpaşalı oyuncu mert kula'nın açıklamaları - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Beşiktaş karşısında üzücü goller yediklerini belirterek, Çaykur Rizespor ile oynayacakları maçın çok önemli olduğunu söyledi

        Teknik direktör Şota Arveladze ve Kasımpaşalı futbolcu Mert Kula, Çaykur Rizespor maçı öncesinde kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 2-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçını değerlendiren Şota Arveladze, "Tempolu bir maç oldu. Bu tarz maçlarda önemli olan doğru zamanda gol atmak. Üzücü goller yedik. Faulde olsa beklenmeyen bir penaltıyla ilk golü yedik. Tam devre biterken de ikinci golü kalemizde gördük. Bu maçın kırılma anıydı. Moral açısından son dakikada ikinci golü yemek kolay değil. Beşiktaş kaliteli bir rakip. Sonuç bizi mutlu etmedi. Hatalar çıkardık. Konuşuyoruz, analiz ediyoruz" dedi.

        "LİG UZUN BİR MARATON"

        Arveladze, ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatarak, "Her maç için alınan puan veya puanlar altın değerindedir. Çaykur Rizespor maçı çok önemli bir maç. Herkes bunun farkında. İyi hazırlanmak ve ona göre sahaya çıkmak lazım" diye konuştu.

        MERT KULA: "BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR TECRÜBE OLDU"

        Kasımpaşalı futbolcu Mert Kula ise Beşiktaş maçının zor geçeceğini bildiklerini ifade ederek, "Maça çok iyi hazırlandık. Maalesef şans yanımızda değildi. Hocama da bana böylesine önemli bir maçta şans verdiği için teşekkür ediyorum. Benim için önemli bir tecrübe oldu. İlk Süper Lig deneyimimi yaşadım. İlerleyen haftalarda da hocamız beni oynatırsa bu tecrübeyle daha kontrollü oynayıp, iyi maçlar çıkaracağımı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

        Mert Kula, Beşiktaş maçını unutup Çaykur Rizespor karşılaşmasına adapte olmaları gerektiğini vurgulayarak, "Bu önemli maçta taraftarımız yanımızda olursa onlarla beraber iyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ