Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig fenerbahçe haber, galatasaray haber, beşiktaş haber, trabzonspor haber - Futbol Haberleri
        1

        ALBAYRAK YILDIZ ARIYOR
        Abdurrahim Albayrak verdiği "yıldız" sözünü yerine getirmek için ilginç bir hamle yaptı. Albayrak'ın, Melo sayesinde çok iyi ilişkiler içinde bulunduğu Brezilyalı menajer Jose Baster'le temas kurduğu ve kendisine, "devre arasında bir yıldız istiyoruz. Bize kimi getirebilirsin?" dediği bildirildi. Baster'in Real Madrid'de az forma şansı bulan Chicarito'nun yanı sıra Ronaldinho, Pato gibi isimlerini Albayrak'la yaptığı görüşmede geçirdiği ama 2. Başkan'ın çok daha gündem olacak isimler konusunda ısrar ettiği öğrenildi. (Fotospor)

        2

        HİLBERT DÖNÜYOR MU?
        Beşiktaş sağ bek transferi için geceli gündüzlü çalışırken gündeme sürpriz bir isim geldi: Roberto Hilbert. Hilbert devre arasında Leverkusen'den ayrılıp Hannover'e gideceği iddiaları üzerine bir açıklama yaparken, "Ocak ayında bazı şeyler olabilir. Bu futbol ve her an yeni bir şeyler olabilir" dedi. Hilbert'i Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Hannover'in dışında eski takımı Beşiktaş'ın da istediği iddia edildi. (Fotospor)

        3

        SNEİJDER DERBİSİ
        İtalyanlar, Cimbom'da son haftalarda Prandelli'nin yedek kulübesine çaktığı Wesley Sneijder'i Milano'nun iki devine yazıyor. La Nazione, G.Saray'ın eski hocası Roberto Mancini'nin daha önce İnter'de birlikte çalıştığı Hollandalı yıldızı takımında görmek için uğraştığını belirtti. Ancak gazetenin iddiasına göre Sneijder'e şehrin diğer devi Milan da talip. Cimbom, Sneijder için 15 milyon euro istiyor. (Fotomaç)

        4

        CONSTANT'TAN YANAL'A ÖNERİ
        Trabzonspor'un Gineli oyuncusu Kevin Constant, Gine Milli Takımı'nın Togo'yu 2-1 yendiği maçta harika bir oyun oynayan Naby Keita'ya övgüler düzdü. 19 yaşındaki oyuncu için guineefoot'a konuşan Constant, "Ben onun futbolundan çok etkilendim. Bence bizim takımın en önemli parçası. İleride bizim için çok daha önemli işler yapacak. Onunla ilgili kulüp takımımın hocasına da bilgiler verdim" dedi. 1.72 boyundaki Keita, orta sahada görev yapıyor. (Fotomaç)

        5

        KAAN AYHAN FENERBAHÇE'YE
        Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın gözden çıkardığı Bruno Alves'in yerine aradığı stoperi buldu. Schalke'de forma giyen milli oyuncu Kaan Ayhan'a teklif götüren Sarı Lacivertlilerin, Alman ekibiyle anlaşma sağladığı iddia edildi. Kaan için 5 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Schalke'nin teklifine sıcak bakan Fenerbahçe yönetimi ocak ayında bu transferi bitirmeyi planlıyor. (Haber7)

        6

        CHELSEA'DEN 2 BOMBA
        Başkan Fikret Orman'ın bizzat müjdelediği Chelsea'yle ortaklık projesinin ilk detayları ortaya çıktı. Siyah-Beyazlılar'ın, Maviler'de fazla forma şansı bulamayan Mohamed Salah'ı ve takımın genç sağ beki Kurt Zouma'yı Ocak ayında kiralayabileceği konuşuluyor. (Fanatik)

        7

        ERKAN OPERASYONU
        Trabzonspor, devre arasında nokta transfer yapmak için düğmeye bastı. Ersun Yanal'ın gözdesi Eskişehirsporlu Erkan Zengin, liste başında. Oyuncu 'Tamam' diyor, CEO Burak Gürdal'ın hem takas hem de para seçenekleri ile Es Es'in kapısını çalmaya hazırlanıyor. Kadro dışı kalan Emre Güral, Mustafa Yumlu, Zeki Yavru başta olmak üzere kadrodan bazı oyuncuların Eskişehirspor’a sunulacağı, olmazsa işin para boyutunun devreye gireceği ifade edildi. (Fanatik)

        8

        PANDEV'E ŞARTLI TEKLİF
        Galatasaray'ın Süper Lig maçlarında forma şansı bulamayan, oynadığı Şampiyonlar Ligi maçlarında da varlık gösteremeyen Goran Pandev, sezonun ikinci yarısında Torino ya da Sevilla forması giyecek. Torino kulübü, Goran Pandev'in sezonun ikinci yarısında alacağı ücretin yarısını Galatasaray'ın ödemesini teklif etti. Sevilla da Pandev'e 1.5 yıllık kontrat önerdi. (Sabah)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ