Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Caner Erkin Fenerbahçe, Caner Erkin olay, Caner Erkin İsmail Kartal - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de en son patlak veren Caner Erkin olayı haftaya damgasını vurdu. Ancak bu olay kadar Fenerbahçe yönetimi ve teknik heyetinin müthiş bir refleks göstererek konuyu anında tatlıya bağlaması dikkatlerden kaçmadı... Bu sezon takım içinde yaşanan gerilimlerde derhal olaylara müdahale edip çözüme kavuşturan yönetim ve teknik heyet bu misyonuyla sınıfı geçti... 4. yıldız için önemli olan bu sezonda takımın ahengini bozmak istemeyen Sarı-Lacivertliler, birçok gerilimi usta bir şekilde çözerek büyümesini önledi.

        OLAYLAR

        ✖Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan G.Antep maçında Emre ve Emenike saha içinde kavga etti... Nijeryalı oyuncu, bir pozisyonda laubali bir şekilde topuk pası vermeye çalışınca Emre sinirlendi. Ancak yönetim, ustalıkla bu işi çözdü. İkili sert bir şekilde uyarıldı ve sorun aşıldı.

        ✖ Diego Ribas, Trabzon maçında oyundan alınınca tepki gösterdi. Ancak Brezilyalı oyuncu yine yönetim ve teknik heyet tarafından tatlı-sert uyarılarak kazanıldı.

        ✖Bursa maçında yaşanan Caner Erkin olayı... İlk yarıda İsmail Kartal’ın kendisini oyundan almasına sinirlenen milli futbolcu, el kol hareketleri sonrası “Ben bu takımda artık oynamam” diyerek soyunma odasına gitti. Ancak ne olduysa devre arasında oldu... Soyunma odasına giden Mahmut Uslu, teknik heyeti ve Caner’i sakinleştirip orta yolu buldu. Daha sonra Caner’den özür dilenmesi istendi. Maç sonunda da yıldız oyuncunun hatasını kabul edip özür dilemesiyle tansiyon düştü... Ancak her şeye rağmen Caner’e 20 bin Euro ceza verileceği de öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ