Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray prandelli'nin basın toplantısı, prandelli'den abdurrahim albayrak açıklaması - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın gece deplasmanda oynanacak Anderlecht karşılaşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

        Kritik müsabakaya ev sahipliği yapacak Constant van den Stock Stadyumu'nda basının karşısına geçen İtalyan teknik patron, tek düşüncelerinin Mor-Beyazlı rakiplerini mağlup ederek 3 puanı elde etmek olduğunu vurguladı. Öncelikle Abdurrahim Albayrak'ın, 'Hocanın arkasında duramam' ifadelerine açıklık getiren deneyimli hoca, "Sayın Albayrak'a durumu sordum, açıklamalarda doğruluk payı olmadığını söyledi. Bu konu hakkında başka soru almak istemiyorum, sadece Şampiyonlar Ligi konuşacağız" dedi. Anderlecht'in komple bir takım olduğunun altını çizen Prandelli, "Rakibimiz son yıllarda büyük aşama kaydeden, iyi bir yapılanmaya sahip bir takım. Oldukça zor bir maç olacak. Bizim açımızdan önemli bir karşılaşma kazanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

        'YÖNETİM BASKI YAPMIYOR'

        Oyuncuların sahaya çıktıklarında baskı hissetmediğini dile getiren İtalyan çalıştırıcı, "Futbolcular çok şanslı, güzel bir işe sahipler. Sahaya indiklerinde baskıyı unuturlar. Yarın kendi oyunumuzu oynamalıyız. Agresif bir takım bekliyorum. Eleştirilere baktığımızda bunlar işimizin bir parçası. Kadro oluştururken sıkıntı yaşamıyoruz, yönetimden bu konuda bir baskı yok. Taktik olarak ise fanteziye kaçmadan derinliği görmeliyiz. Yetenekli bir takımım var, bunu ortaya koyarlarsa çok iyi şeyler başarabiliriz" ifadelerini kullandı.

        'OFANSİF OYNAYAN BİR TAKIMIZ'

        Cesare Prandelli, hücum oyuncularının ağırlıklı olduğu bir kadrosu bulunduğunu vurgulayarak, "Sanırım yabancı kurallamasında bir değişiklik yaşandı, daha da kısıtlandı. Açıkçası 2-3 forvetle oynamak benim taktiğimi değiştirmiyor. Biz gayet ofansif oyuncularla oynuyoruz. Fazla forvet oyuncusuyla oynamak sorun yaratmaz. Motiveleri hafta içi yapılan idmanlarda bulabiliriz. Ligde 1 puan gerideyiz. Devler Ligi'nde ise 1 maç kazandığımızda oyuna dahil oluyoruz. Bu yüzden motive olmak çok da zor değil" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ