Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Hami Mandıralı, Antalyaspor, Hami Mandıralı Antalyaspor,Hami Mandıralı açıklamalar - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        PTT 1. Lig'de mücadele eden Antalyaspor, deplasmanda Giresunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde Hasan Subaşı Tesisleri'nde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından istasyon çalışması yaptı. Antrenmana sakatlığı nedeniyle Sakıb Aytaç katılmadı. Sakıb'ın 1-2 hafta forma giyemeyeceği ifade edildi.

        Antrenmanda gazetecilere açıklama yapan Hami Mandıralı, Denizlispor ile oynadıkları maçta ilk yarıda takımın sahada yapılması gerekenleri yaptığını belirtti. İkinci yarıda rakibin uzun toplarla tehlikeli ataklar geliştirdiğini anlatan Mandıralı, net pozisyonlarda gol atamadıklarını söyledi. Mandıralı, "Sonuçta kazanmasını bildik. Haftaya iyi girdik. Zirve yarışında iddiamız devam ediyor" dedi.

        "DAHA DİKKATLİ OLACAĞIZ"

        Giresunspor ile zorlu bir deplasman maçı oynayacaklarını kaydeden Mandıralı, rakibin maç görüntülerini ekip olarak izlediklerini ve futbolcularına anlatacaklarını ifade etti. Giresunspor maçında takımının güzel şeyler başaracağına inandığını dile getiren Mandıralı, "Girdiğimiz pozisyonlarda biraz daha dikkatli olacağız ve defansta az hata yapacağız. Zorlu geçecek bir maç. Bizim hedefimiz şampiyonluk, Süper Lig'e çıkmak olduğu için her maçımızı kazanmak istiyoruz. Kayıpsız geçmek istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalar, idman programı yapıyoruz. Zorlu geçecek, ama kazanan taraf olmak istiyoruz. İnşallah mutlu sonla döneriz" diye konuştu.

        TARAFTARA ÇAĞRI

        Mandıralı, Antalyaspor taraftarına da "Biz bir aile olduk. Bu aileyi hep beraber saha içinde, saha dışında iyi destekleyim. Tekrar Süper Lig'e çıkmak için taraftarın inanılmaz desteğine ihtiyacı var Antalyaspor'un. Bize destek versinler, biz de sahada daha güçlü olalım" çağrısı yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ