Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor Balıkesirspor, İsmail Ertekin, Mesut Bakkal, Balıkesirspor Mesut Bakkal, Mesut Bakkal teklif - Futbol Haberleri

        Kayseri Erciyesspor'la görüşen Mesut Bakkal öneriyi geri çevirirken, adaylar arasında Giray Bulak, Ziya Doğan ve Yücel İldiz'in de bulunduğu bildirildi. Şu ana kadar hiç kimseyle görüşmediklerini öne süren Başkan Tuna Aktürk ise sorunu cumartesi günü oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçına kadar çözmek istediklerini dile getirdi.

        Karşılaşma sonrası taraftarların protestolarına hedef olan Başkan Aktürk, istifa etmeyeceğini açıkladı. "İstifa etmemiz için bir neden göremiyorum" diyen Başkan Aktürk, "Görev süremiz 2017'de doluyor. 2017'ye kadar buradayım" diye konuştu.

        Başkan Aktürk, geçen hafta Lig TV'ye yaptığı "Artık bayrağı devretmenin zamanı geldi" sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Ancak röportajın bir başka bölümünde genç bir başkan olarak Türk futboluna uzun yıllar hizmet etmek istediğimi söylemiştim. Gazeteciler o bölümü görmezden gelmiş" ifadesini kullandı.

        ERTEKİN'İN KARNESİ KIRIK

        Balıkesirspor'da 2012-2013 sezonunda Mesut Dilsöz'ün istifasıyla direksiyona geçen İsmail Ertekin, kariyerinin en büyük başarılarını kırmızı beyazlı kulüpte yaşadı. İlk sezonunda Balıkesirspor'u şampiyonu yaparak 1'inci Lig'e çıkaran Ertekin, 2013-2014 sezonunda ise "düşer" denilen takımını Süper Lig'e taşımayı başardı. Yönetimin Süper Lig'de de yola devam kararı aldığı Ertekin, aradığını bulamadı ve art arda gelen kötü sonuçlar yüzünden koltuğu sallanmaya başladı. Sivasspor maçından sonra istifasını veren İsmail Ertekin yönetiminde çıktığı 10 maçta sadece Galatasaray'ı yenebilen Balıkesirspor, 2 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı, 5 puan toplayabildi.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ