Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Abdurrahim Albayrak, Anderlecht, Cesare Prandelli, Galatasaray Abdurrahim Albayrak, Galatasaray Anderlecht - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, yeni bir sayfa açtıklarını ve Anderlecht maçından galibiyet ile döneceklerine inandığını söyledi.

        UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. maçında Belçika ekibi Anderlecht ile karşılaşacak olan Galatasaray, özel uçakla Brüksel'e gitti. Saat 09.30'da Atatürk Havalimanı'na gelen sarı-kırmızılı kafilenin moralsiz olduğu gözlendi. Havalimanına kafileden önce gelen başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, galibiyete inandıklarını söyledi. Albayrak, "Yeni bir sayfa açıyoruz. Futbolcu kardeşlerimize inanıyorum. Anderlecht'ten galibiyet ile döneceğimize inanıyorum. Buna inancımız tam" dedi.

        Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli saat 18.30'da maçın oynanacağı Constant van den Stock Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-kırmızılı ekip, saat 19.00'da yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak. Yarın saat 21.45'te başlayacak olan karşılaşmayı Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ