Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan Cesare Prandelli’yle bir kriz zirvesi gerçekleştirildi - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        TT Arena’da alınan 3-0’lık Trabzonspor yenilgisi, Galatasaray’da deprem etkisi yarattı... Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif A.Ş. Başkan Yardımcısı Ali Dürüst, tepkilerin odak noktasındaki teknik direktör Cesare Prandelli’yle bir kriz zirvesi gerçekleştirdi.

        Florya’da önceki gün yapılan zirvede iki yönetici adeta İtalyan hocaya hesap sordu. Sneijder ve Semih’le ilgili sorular yönelten Dürüst ile Albayrak, “Elinizdeki silahları neden kullanmıyorsunuz? Sneijder, Semih gibi as oyuncular olmadan nasıl Trabzonspor maçına çıkarsınız? Yenilebiliriz ama bu şekilde değil” diyerek tepki gösterdi. Sadece 3 yabancıyla Trabzonspor karşılaşmasına başlayan İtalyan teknik direktör ise “Yerlilere ‘İşte fırsat! Kendinizi gösterin, siz oynayın’ mesajı vermek istedim” cevabını verdi.

        ‘SEÇİMLERİNİN SONUÇLARI AĞIR OLUYOR’

        Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak, Prandelli’ye artık kadroda macera aranmaması gerektiği uyarısını yapıp, “O zaman bu yabancılar niye alındı? Bundan sonra sakatlık ve cezalılar olmadığı sürece as kadroyla maça başlamanı istiyoruz. Rotasyonu bırak. Kimsenin bu duruma tahammülü kalmadı. Bu değişikliklerin sonuçları ağır oluyor” diyerek adeta ültimatom verdi. Prandelli de bundan sonra zorunlu olmadıkça as oyunculara görev vereceğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ