Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa kasımpaşalı oyuncuların açıklaması, beşiktaş kasımpaşa maçının ardından açıklamalar - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşalı futbolcular Mert Kula ve İlhan Eker, Beşiktaş maçında verilen penaltı kararının kendilerine göre yanlış olduğunu ve hakemin ilk pozisyonun etkisinde kaldığını söyledi.

        Süper Lig'de 10. haftada Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşan ve 2-0 mağlup olan Kasımpaşa'da futbolcular maçın ardından açıklamalarda bulundu.

        Beşiktaşlı oyuncu Ersan ile girdiği bir pozisyonda hakem Özgür Yankaya'nın penaltı noktasını gösterdiğini fakat o pozisyonda kendisinin bir müdahelesi olmadığını ifade eden Mert Kula, "Hakem kararı vermiş değiştiremez. Bizim itirazlarımız oldu. Bana göre penaltı yoktu. Normal stoper gibi kafa topuna çıktım. Hakemlerde futbolcular gibi hatalar yapıyor. Saygı duymak lazım. Beşiktaş ve biz çok kaliteli bir takımız. Pozisyonlar bulduk. Eğer bunlardan birkaç tanesini değerlendirseydik skor lehimize olabilirdi."diye konuştu.

        Kasımpaşalı bir diğer oyuncu İlhan Eker ise "Bizim takımımızda 2 tane genç oyuncumuz bu maçta forma giydi. Keşke onlarla birlikte galip gelebilseydik çok güzel olurdu. İlk pozisiyona penaltı verilseydi kimse bir şey diyemezdi. Fakat penaltı verilen pozisyonda karar bana göre yanlıştı. Neye göre penaltı noktası gösterildi anlam veremedik. Sonuçta üzgünüz."diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ