Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Beşiktaş kasımpaşa maçı önemli pozisyonlar, beşiktaş kasımpaşa maçı hakem hatası, beşiktaş kasımpaşa maçı motta, beşiktaş kasımpaşa maçı bülent yavuz'un değerlendirmesi - Kasımpaşa Haberleri

        Beşiktaş, lider olduğu maçta Kasımpaşa'yı net bir skorla yendi. Maç çok mücadeleli ve bol pozisyonlu geçti... Aslına bakarsanız ortada bir maçtı. Ancak fırsatları Beşiktaş değerlendirince 3 puanı hanesine yazdı. Kara Kartal'ın stoperleri yoktu. Necip ve Ersan son derece başarılıydılar.

        Kasımpaşa her zamanki gibi bol pozisyon üretti ancak bir türlü topu iki direğin arasından kaleye gönderemedi. Oyunun hemen başına Sosa'ya ceza alanı içerisinde yapılan bir müdahale var. Kabul edelim gri bir poziyondu. Hakemin devam kararını destekliyorum.

        Motta sarı kartla oynuyordu. 12. dakikada rakibine çok net bir şekilde arkadan tekme attı. Bu da ikinci sarı kartı gerektirirdi, ama hakem her ne hikmetse ikinci sarı kartını gösteremedi. Gösterse ne olacak? Beşiktaş 10 kişi kalacaktı; mücadele siyah-beyazlılar adına zorlaşacaktı.

        26. dakikada Mert Kula'nın Ersan Gülüm'e dikkatsiz ve kontrolsüz hareketi net ve açık bir penaltıydı. Hakem de beyaz noktayı gösterdi. Müsabakanın geri kalan bölümlerinde kayda değer önemli hakem kararları yoktu. Bu haftalarda hakemler hep gündem oluşturacak kararlar veriyor. Ancak bu maçta Özgür Yankaya, Motta'ya gösteremediği ikinci sarı kart kararı hariç genel anlamda maçı iyi yönetti diyebiliriz. Tabii ki 'Motta'yı atsa ne olurdu?' diye soracaklara da söyleyecek bir lafım yok.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ