Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çüneyt Çakır ameliyat oldu - Futbol Haberleri

        Gençlerbirliği-Karabükspor maçını rahatsızlığı nedeniyle devre arasında terk eden Cüneyt Çakır, hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddileşen Çakır, burada ameliyata alındı. Çakır'ın ciğerlerinde hava biriktiği ve yapılan operasyonla biriken havanın alındığı öğrenildi. FIFA kokartlı hakemin kontrol amaçlı yoğun bakımda tutulduğu öğrenildi.

        FIFA kokartlı hakemi ziyarete meslektaşları Tarık Ongun ve Bülent Yıldırım ile TFF eski başkanvekili Ufuk Özerten de ziyaret etti. Çakır'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Çakır'ın yardımcılarından Tarık Ongun, hastanede yaptığı açıklamada Çakır'ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Ongun, Çakır'ın 2-3 gün hastanede dinleneceğini belirterek, "Gerekli işlemler yapıldı. Cüneyt hoca 10 gün içinde antrenmanlarına başlayacak. Şu an için bir problemi yok. Hatta sizlerin burada olduğunu ilettim. Ben de Cüneyt hocanın sağlık durumu hakkında sizlere bilgi vermek ve selamlarını iletmek üzerene yanınıza geldim. Hepinize çok selamı var" diye konuştu.

        ÇAKIR: "NEFES ALAMIYORUM''

        Bu arada karşılaşmanın 30. dakikasında, FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ve yardımcısı Tarık Ongun arasında telsiz mikrofon aracılığıyla yapılan görüşmede şu diyaloğun yaşandığı ortaya çıktı:

        Cüneyt Çakır: Nefes alamıyorum.

        Tarık Ongun: Hocam ne oldu, gel konuşalım.

        Cüneyt Çakır: Kendimi çok iyi hissetmiyorum.

        Tarık Ongun: Ağabey iyi misin? Gel konuşalım, ara ver.

        Cüneyt Çakır: İdare ederim, iyiyim.

        Tarık Ongun: Zorlama istersen.

        Cüneyt Çakır: İyiyim.

        BEŞİKTAŞ'TAN, ÇAKIR'A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

        Beşiktaş Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan maçta geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılarak ameliyat edilen FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

        Kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi:

        "FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır'ın bugün Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor karşılaşmasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını, üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Doğum günü olan bugün maç yöneten ve rahatsızlığı nedeniyle karşılaşmanın ikinci yarısına çıkamayarak hastanede başarılı bir operasyon geçiren Cüneyt Çakır'a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ