Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Trabzonspor, Galatasaray oyuncuların değerleri - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Sürekli farklı kadroyla başlamayı gelenek haline getiren G.Saray’ın hocası Cesare Prandelli dün yine ters köşe yaptı. Sneijder ve Semih Kaya’yı kulübeye çeken İtalyan hoca, yerlerine Emre Çolak ve Koray Günter’e şans verdi. Prandelli maç öncesi kararını, “Bu futbolculardan 80 maç çıkarmasını bekleyemeyiz. Böyle bir tercihte bulundum. Milli maç arasında Florya’daki oyuncularla çok güzel antrenman yaptık. Onlara şans vermek istedim” diyerek savundu. Maçın ardından eleştiriler üzerine de “Wesley’in milli maçtan geldiğinde yorgunluk ve ufak bir sakatlığı vardı. O da oynayamayacağından haberdardı” diye konuştu. Hollanda, deplasmandaki Letonya maçını pazar günü oynamıştı!

        TELLES-BRUMA KADRO DIŞI

        Kulübede yer alan 7 oyuncunun transfermarkt verilerine göre toplam değeri 47 milyon Euro’yu buldu. Piyasa değerleri 15 milyon Euro olan Telles ve Bruma kadroya bile giremedi. G.Saray’da kadrodaki isimler eleştirilirken, Devler Ligi finali gören 3 oyuncunun yedek başlaması taraftarları kızdırdı. Sneijder ve Pandev Inter’de Devler Ligi şampiyonu olurken, Hamit B.Münih formasıyla 2.’lik yaşamıştı.

        46.9 MİLYON EURO KENARDA BEKLEDİ

        SINAN BOLAT: 1.5 MIL.

        WESLEY SNEIJDER: 18 MIL.

        SEMIH KAYA: 10 MIL.

        GORAN PANDEV: 6 MIL.

        UMUT BULUT: 3.8 MIL.

        HAMIT ALTINTOP: 3.1 MIL.

        TARIK ÇAMDAL: 4.5 MIL.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ