Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray galatasaray'ın transfer listesi, prandelli'nin istediği oyuncuları, prandelli'nin transfer listesi, galatasaray transfer haberleri, - Galatasaray Haberleri
        1

        GOLCÜ İSTİYOR!
        Galatasaray'da İtalyan Teknik Adam Cesare Prandelli, yeni yönetime projelerini sundu ve 10 ismin gönderilmesini isterken, 1-2 yeni ismi de kadroya katmayı planladığını söyledi. İtalyan hocanın en büyük amacı bir golcü transferi! İşte Prandelli'nin listesindeki isimler... (Sporx)

        2

        10- Manolo Gabbiadini
        Geçen sezon Roberto Mancini'nin de devre arasında kadroya katılması yönünde yönetime rapor verdiği Gabbiadini, Prandelli'nin de gözdeleri arasında. Genç oyuncunun tahmini bonservis bedeli 12 milyon euro...

        3

        9- Giampaolo Pazzini
        İtalya Serie A devi Milan'da Fernando Torres'in transferi ile geri plana düşen Giampaolo Pazzini'nin, Prandelli'nin listesinin arka sıralarında yer aldığı konuşuluyor. Devre arasında düşük bir bonservis bedeline transfer edilebilir.

        4

        8- Ezequiel Lavezzi
        Galatasaray'ın gündemine yaz aylarında da gelen Ezequiel Lavezzi, Paris Saint-Germain'den yaklaşık 5 milyon euro gibi bir maaş alıyor. Forvetlerden çok kanatlarda görev alan Arjantinli oyuncu, İtalyan hocanın önceliklerinden değil. 29 yaşındaki futbolcu maaş talebinde indirime giderse, sarı-kırmızılı formayı giyebilir.

        5

        7- Alexandre Pato
        Milan'a süperstar olmak için gelen, ancak hayal kırıklığı sonrasında Brezilya'ya geri dönmek zorunda kalan Alexandre Pato, ülkesinde kalmak istese de, yurt dışından gelen teklifleri de değerlendiriyor. Henüz 25 yaşındaki Brezilyalı golcü, bonservis bedelinde 10 milyon euronun altına düşülebilirse G.Saray'a gelebilir.

        6

        6- Joel Campbell
        Galatasaray'ın yaz aylarındaki en büyük gözdelerinden biri olan Arsenal'in Kosta Rikalı golcüsü Joel Campbell, İngiltere'de forma şansı bulamadı ve ocak ayında büyük ihtimalle ayrılacak. Prandelli'nin beğendiğini daha önce de açıkladığı 22 yaşındaki oyuncunun kiralanma opsiyonu da gündeme gelebilir.

        7

        5- Lukas Podolski
        Sarı-kırmızılıların Joel Campbell ile birlikte transferi için görüşmelerde bulunduğu Lukas Podolski de, hocası Arsene Wenger'den beklediği süreyi alamayınca ayrılmak istediğini belirtti. Juventus ve Inter'in de peşinde bulunduğu Alman oyuncu, uzun süredir kendisini takip eden Galatasaray'a da gelebilir.

        8

        4- Seydou Doumbia
        Son yıllarda Galatasaray ile ismi en çok anılan isimlerin başında gelen CSKA Moskova'nın Fildişili golcü oyuncusu Seydou Doumbia, 4 yıllık Rusya macerasına devre arasında son verebilir. Avrupa'dan birçok talibi bulunan 26 yaşındaki oyuncunun menajeri, G.Saray ile görüştüklerini doğrulamıştı.

        9

        3- Emanuele Giaccherini
        Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin göreve gelmesinin ardından transferi için girişimlerde bulunan Emanuele Giaccherini, kariyerine İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'de devam ediyor.

        10

        2- Klaas-Jan Huntelaar
        Galatasaray'da taraftarların da transferini çok istediği isimlerin başında gelen Klaas-Jan Huntelaar'ın Schalke 04 ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Alman kulübünden yüksek bir maaş alan tecrübeli golcü, Galatasaray'da milli takımdan arkadaşı Wesley Sneijder ile buluşmak isteyebilir.

        11

        1- Sebastien Giovinco
        Juventus ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Sebastien Giovinco, hızı ve tekniği ile Cesare Prandelli'nin gözdesi. Yaz aylarında da oyuncu için girişimlerde bulunan Galatasaray, 27 yaşındaki hücumcu için ocak ayında sıcak temaslarda bulunacak. Uygun bir bonservis bedelinde anlaşılabilirse, Giovinco Aslan olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ