Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Vahid Halilhodzic, Trabzonspor, Halilhodzic Trabzonspor, Halilhodzic açıklamalar, - Trabzonspor Haberleri

        2014 Dünya Kupası'nda Cezayir ile elde ettiği başarılı sonuçlarından ardından Trabzonspor'un başına getirilen ancak bir türlü beklentileri karşılayamayan Vahid Halilhodzic, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        Bordo mavili kulüpte görev aldığı süre zarfında yaptığı keskin açıklamalar ile gündeme gelen deneyimli teknik adam, Trabzonspor'dan ayrılmasının ardından yine gündeme bomba gibi düşecek ifadeler kullandı.

        Trabzonspor'da göreve gelmesinin amacını takımı şampiyon yapmak olduğunu söyleyen Vahid Halilhodzic, hedefin bu denli yüksek olmasına rağmen bordo mavili ekibin şampiyonluk yaşaması için en az 3 yıla daha ihtiyacı olduğunu söyledi.

        Vahid Halilhodzic'in açıklamaları şu şekilde:"Trabzonspor'da kulüp başkanı benim şahsen arkadaşımdı. Oturup konuştuk ve karşılıklı olarak sözleşmemi feshetme kararı aldık. Kendinizi karmaşık bir projenin içinde bulduğunuzda daha fazla zamana ihtiyacınız oluyor. Bu takım ile bu sezon şampiyonluk yaşamak için göreve getirildim. Göreve geldiğimde ise çok başkar bir tablo ile karşılaştım. Türkiye Ligi'nde Trabzonspor'un şampiyonluk beklemesi için en az 3 yıla daha ihtiyacı vardı. Ben bunu daha ilk günden farkettim."

        "Biraz dinlenmem gerekiyor. Biliyorsunuz, bir kaç gün içerisinde Fransa'nın da aralarında bulunduğu bir düzine teklif aldım. Bu sektörde işlerin nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyorum. Gazetecileri çağırarak veya (iki özel kanal ismi vererek) televizyonlara çıkarak kimseye akıl öğretmiyorum. Bunu yapmıyorum. Daha bu sabah bile iki teklif aldım. Bazı kulüpler benimle iletişime geçtiler. Fransa neden olmasın? Ancak onlara biraz dinlenmem gerektiğini söyledim. Zor durumda olan takımların projelerinde yer almaktan yoruldum. Bu tarz projeler çok uzun yıllar alan, ciddi enerji isteyen ve aslında beklenen takdiri görmeyerek gözardı edilen işler."

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ