Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Ünal Aysal, Duygun Yarsuvat, Galatasaray mali durum, Galatasaray ekonomik durum, Galatasaray borç, Galatasaray finansal fairplay, Galatasaray Ünal Aysal, Galatasaray Duygun Yarsuvat, - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'da futbolcu transfer taksiti ödemeleri Duygun Yarsuvat Yönetimi'nin kabusu olmaya devam ediyor.

        Ünal Aysal döneminde futbolculara transfer ödemelerinin senet verilerek yapılması Yarsuvat ve arkadaşlarını şaşkına çevirmiş durumda. Çünkü önümüzdeki 3 ayda sarı-kırmızılı futbolculara her ay toplamda 5'er milyon Euro'luk senet ödemeleri gerekiyor.

        Duygun Yarsuvat ve ekibi Kasım ayı için futbolculara geçmiş dönemde verilen 5 milyon Euro'luk senet karşılığını bulup buluşturmuş durumda. Ancak senetlerin ardı arkası kesilmediği ve önümüzdeki Aralık ayı ve 2015 Ocak ve Şubat ayları içinde sarı-kırmızılı futbolcuların ellerindeki senetlerin karşılığının bulunması gerek. Şimdilik görünürde bir gelir kaynağı yok. Nasıl ödeneceği yolunda da hiçbir yönetici şimdilik bir şey söyleyemiyor. Ama bir yolu bulunup kesin olarak ödenecek yorumu da ekleniyor.

        Duygun Yarsuvat ve arkadaşları Ünal Aysal'dan devraldıkları mali tablonun beklediklerinden kötü olduğunu belirterek, mali kongrede Galatasaray'ın birçok sıkıntısının gün ışığına çıkmak zorunda kalacağına işaret ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ