Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa Marsilya, transfer şikesi, Vincent Labrune serbest bırakıldı (Marsilya başkanı Vincent Labrune tutuklandı mı?), Marsilya transferde usülsüzlük, Pape Diouf, Vincent Labrune, - Futbol Haberleri

        Olympique Marsilya Kulübü'nden yapılan açıklamada, transferde usulsüzlük iddiaları ile salı gününden bu yana gözaltında tutulan Vincent Labrune ve Philippe Perez'in sorgulamalarının tamamlandığı ve serbest bırakıldıkları bildirildi. Labrune ve Perez'in yanı sıra gözaltı süreçleri tamamlanan kulübün eski yöneticileri Pape Diouf ve Jean-Claude Dassier'in de salıverildiği aktarıldı.

        İddialar doğrultusunda kulüp yöneticileri, menajerler ve avukatların da aralarında bulunduğu birçok kişinin ifadesine başvurulmuştu. Kulübün yöneticileri, takımın golcü futbolcusu Andre-Pierre Gignac'ın transferinde usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Söz konusu yöneticilerin, Touluse'dan Olympique Marsilya'ya 16 milyon avro karşılığında transfer edilen Fransız golcünün bonservis bedelinden komisyon payı aldığı iddia ediliyor. Marsilya'da 2010 yılında Dassier başkanlık görevini sürdürürken, Labrune ise kulübün finans sorumlusu olarak görev yapıyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ