Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Joachim Löw, Fenerbahçe, İsmail Kartal, Joachim Löw İsmail Kartal, Joachim Löw açıklamalar, Joachim Löw Fenerbahçe, Joachim Löw Beşiktaş, - Fenerbahçe Haberleri

        Süper Lig’i yakından izlediği yaptığı değerlendirmelerden net şekilde görülen Alman teknik adam, ligin zirvesindeki yarış için Fenerbahçe’yi farklı bir noktaya koydu. Türkiye tecrübesinde birlikte çalıştığı İsmail Kartal’a mesajlar gönderen Löw, en kısa zamanda Türkiye’ye geleceğini ve birkaç karşılaşmayı yerinde izleyeceğini belirtti. İşte Dünya Kupası sahibi Löw’ün açıklamaları.

        İSMAİL KARTAL'I KUTLADIM"

        “Fenerbahçe’nin bu sezonki performansını çok başarılı buluyorum. İsmail Kartal şu ana kadar gerçekten de iyi iş başardı. Şu anda zirvedeler, şampiyon olmaları durumunda da gerçekten onlar adına çok sevineceğim. Zaten İsmail Kartal’ın bu işi gerçekten de layıkıyla yapacağına inanıyorum. Beşiktaş derbi galibiyetin sonra da kendisini kutladım. Maçlarını yerinde izlemek istiyorum.”

        "AVRUPA ÇOK ÖNEMLİ"

        “Beşiktaş ligin yanı sıra özellikle Avrupa Ligi’nde gayet güzel bir dönem geçiriyor. Bunun altını özellikle çizmek isterim. Oynadıkları oyun ve mantaliteleri hoşuma gidiyor. Galatasaray’a gelince... Belki şu anda istenen performansı ortaya koyamadılar ama onlar da ileride mutlaka düzelecektir, bundan eminim.”

        OLAY ADAMLARA YORUM YOK

        Gökhan Töre-Hakan Çalhanoğlu-Ömer Toprak olaylarına ise yorum yapmaktan kaçınan Löw, tartışmaları sadece basından takip ettiğini belirtip milli takımımız hakkında şu sözlerle final yaptı: "Şu an takımımla ben de bir yarışın içindeyim. Türkiye hakkında konuşmam doğru olmaz."

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ