Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa, Adem Büyük, Beşiktaş, Adem Büyük açıklamalar, Kasımpaşa Adem Büyük, Adem Büyük Beşiktaş, Beşiktaş (Süper Lig'in en iyi takımı kim?) - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR / Volkan KÖSE

        Kasımpaşa’da gösterdiği performansla Milli Takım’a kadar yükselen Adem Büyük, pazar günkü Beşiktaş maçı hakkında önemli açıklamalar yaptı. Kartal için övgü dolu ifadeler kullanan Adem, şunları söyledi:

        ‘EKSİKLER BİZİ ETKİLEMEZ’

        “Bizim için çok zor bir maç olacak. Büyük bir camiaya ve formda bir takıma karşı oynayacağız. Bizim eksiklerimiz var ama onların yerine oynayacak arkadaşlarımız onları aratmayacaktır. Çünkü bu maçın atmosferi çok farklı olacak. İnşallah iyi bir sonuçla evimize döneriz. Bana göre şu anda en iyi futbol oynayan takım Beşiktaş. Ancak 2 haftada her şey değişebiliyor.”

        ‘FORMDAYDIM OYNAYABİLİRDİM’

        Milli Takım hakkında da konuşan Adem, “Milli Takım’da olmak bile güzel. Ama ben oynamayı bekliyordum çünkü formdayım. İnşallah tekrar o kadroda yer alıp oynarım” dedi.

        ‘SAKAL CEZASI SAÇMA’

        Adem Büyük, G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav’ın hayata geçirdiği sakal cezası için de “Artık gece hayatını bıraktılar, sakala karışmaya başladılar. Çok saçma. Futbola bu tarz konuları karıştırmamak gerek” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ