Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Galatasaray Trabzonspor, Trabzonspor Ersun Yanal - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        Trabzonspor’da yeni bir başlangıç olarak görülen Galatasaray maçı için geri sayım başladı... Cumartesi günü İstanbul’da oynanacak karşılaşma öncesinde oyuncularına uyarılarda bulunan Ersun Yanal, özellikle iki isime dikkat çekti... Bordo-Mavili takımın başında ilk sınavını Galatasaray önünde verecek olan Yanal, daha önce Sneijder ve Selçuk’un uzaktan Trabzonspor’a attığı golleri anımsatarak “Bu iki oyuncu özellikle şutlarıyla çok etkili. Bize daha önce attıkları goller de ortada. Kesinlikle ikisine kaleyi gören yerlerden şut imkanı tanımayın. Hata istemiyorum, frikiğe neden olacak gereksiz faullerden kaçının. Top Sneijder ve Selçuk’a geldiğinde hemen baskı yapın” sözleriyle oyuncularının dikkatini çekti.

        ‘SAKİN VE SABIRLI OLUN’

        Ersun Yanal, Selçuk-Sneijder dışında da oyuncularına uyarılarda bulundu. Galatasaray’ın taraftar avantajıyla sahaya çıkacağını belirten Yanal, “Kendi evlerinde oynayacaklar ve bu nedenle kazanmak isteyecekler. Biz önce sakin kalıp rakibin oyununu bozmalıyız. Daha sonra sabırla kendi futbolumuzu kabul ettirip bulacağımız golle sahadan galip ayrılmalıyız. Panik yapmaya gerek yok. Sakin kalalım ve sabırlı olalım, skor zaten kendiliğinden gelir” ifadelerini kullandı.

        ‘EKSTRA PRİME GEREK YOK’

        Bordo-Mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, G.Saray maçı öncesinde işi sıkı tutuyor... Tesislere adeta karargah kuran ve idmanları yakından takip eden Hacıosmanoğlu, ekstra prim konusunda Ersun Yanal’a fikrini sordu. Yanal ise “Takımın ödemelerini zaten zamanında yapıyorsunuz. Üstelik buna rağmen takımın, şehre hala borcunu ödeyemediğini biliyoruz. Galatasaray’ı yenmek zaten bizim görevimiz. Bunun için ekstra prime gerek yok. Merak etmeyin, İstanbul’dan zaferle dönüp çıkışa geçeceğiz” yanıtını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ