Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel, kendisine hakaret yağdıran bir kişiyi kamera kayıtlarından teşhis etti - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / NİHAT ULUDAĞ

        Türkiye-Kazakistan maçı öncesinde taraftarların kendisine küfrettiği gerekçesiyle önce sahayı ardından da stadı terk eden Volkan Demirel, kendisine hakaret yağdıran bir kişiyi kamera kayıtlarından teşhis etti. Maçın 60. dakikasında Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri, Volkan’a “Ananı bacını s....... Volkan, şerefsiz si...... git buradan. Eşini, çocuğunu si....” diyerek küfrettiği iddiasıyla 24 yaşındaki Y.Ş.’yi gözaltına aldı.

        ‘BİZ VOLKAN’I VOLKAN DA BİZİ ALKIŞLADI’

        Y.Ş. ise ifadesinde küfreden kişinin kendisi olmadığını belirtti ve şöyle konuştu: “Tribünün ön kısımlarında bulunmaktaydım. Volkan sahaya çıkınca bulunduğum tribündekiler Volkan’ı alkışlamaya başladı. Volkan da alkışlayarak bize karşılık verdi. Tekrar biz alkışladık ve ‘Volkan buraya’ şeklinde tezahüratla tribüne çağırdık. Volkan, tribüne doğru geldi. Benim bulunduğum yerde tanımadığım, görsem tanıyamayacağım, Galatasaray atkılı bir şahıs, Volkan’a küfür etmeye başladı. Küfürleri Volkan duydu. Şahsa eliyle sus işareti yaptı ve sonrasında sahayı terk etti. Şahıs küfüre devam etti. Oradaki özel güvenlik görevlileri şahsı tribünden uzaklaştırdılar. Küfür eden şahıs, tribünden uzaklaştırıldıktan sonra olaylar sona erdi. Suçlamayı kabul etmiyorum. Kesinlikle Volkan Demirel’e küfür etmedim.”

        GAZETECİLERDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR!

        Türkiye-Kazakistan maçı sonrası F.Bahçe Kulübü’nün güvenlikçilerinin de aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alınmış ve daha sonra adliyeye sevk edilmişti. Mahkemenin adli kontrole gerek görmediği koruma görünümlü magandalara önceki gün 1 yıl seyirden men cezası verildi. İşte o gün gazetecilere saldıran bu magandalar, verdikleri ifadelerde de zeytinyağı gibi üste çıktılar! Saldırganlar, herkesin gözü önünde yaşanan kavgada olayı başlatan taraf olmalarına karşın basın emekçilerini suçladılar ve şikayetçi oldular.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ