Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Galatasaray, Trabzonspor, Galatasaray-Trabzonspor maçı, Galatasaray'daki Trabzonsporlu futbolcular, - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Ertuğrul GÜNEŞ

        Fenerbahçe derbisini kazanan Galatasaray, Trabzon’u da yenerek lige iyice ağırlığını koymanın hesaplarını yapıyor. Cesare Prandelli her fırsatta; teknik direktör değişikliğine giden rakibin çok daha hırslı bir şekilde oynayacağını, bu nedenle çok dikkatli olmaları gerektiğini dile getiriyor. Sarı-Kırmızılılar bu zorlu 90 dakikada Sneijder dışında en çok Trabzonspor’dan gelen yıldızların performansına güveniyor. Eski takımlarına karşı şansı tutan Burak Yılmaz ve Selçuk İnan, Karadeniz ekibinin kabusu oldu.

        FRİKİKTEN AFFETMİYOR

        2010-11 sezonunda Aslan’a transfer olan Selçuk İnan, Trabzon’a karşı füzeleriyle takımını sırtladı. Milli oyuncu attığı 3 golün tamamını frikikten kaydetti. Selçuk’tan bir sezon sonra Sarı-Kırmızılı formayı giyen Burak Yılmaz da 3 gol atmayı başardı. Kral, 22 Aralık 2013’te oynanan ve 2-1 kazanılan karşılaşmada ‘duble’ yaptı. Prandelli’nin bu maçta Burak ile birlikte çift forvet olarak oynatmayı düşündüğü Umut Bulut ise G.Saray formasıyla eski takımına karşı 1 kez fileleri sarstı.

        OLCAN NE YAPACAK?

        Karadeniz ekibinden G.Saray’a gelen ancak geçen sezon yollar ayrılan Ceyhun Gülselam, 2011-12 sezonundaki tek gol sevincini 3-0 kazanılan Trabzonspor maçında yaşamıştı. Prandelli şans verirse, Arena’da gözler ilk kez eski takımına rakip olan Olcan Adın’ın üzerinde olacak. Olcan’ın göstereceği performans merakla bekleniyor.

        "ÖZGÜVENİ SAĞLADIK"

        Kasımpaşa ve Karabük maçlarında galibiyeti getiren golleri atan Umut Bulut, “Gelen galibiyetler, maça çıkarken takım arkadaşlarımı ve beni daha özgüvenli hale getiriyor” dedi. Tecrübeli forvet, Trabzon maçı için de “En zor maçlardan birine çıkacağız. Galibiyetlerimizi devam ettirmemiz lazım. İnşallah yeneriz” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ