Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Ersun Yanal, Trabzonspor derbi performansı, Trabzonspor ve üç büyükler arasındaki maçlar, - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        Süper Lig’de hafta sonu deplasmanda Galatasaray’la karşılaşacak olan Trabzon, İstanbul’da 3 büyükler karşısında 945 gün süren galibiyet hasretini bitirmek istiyor.

        3 büyüklere karşı son 18 maçta galip gelemeyen Karadeniz ekibi, en son 21 Nisan 2012’de Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun 2. haftasında Beşiktaş’ı sahasında 1-0 yenerek hedefe ulaşmıştı. Bu süreçte 3 büyükler ile 17 lig, bir de Türkiye Kupası finali olmak üzere 18 maç oynayan Karadeniz ekibi, 9 mağlubiyet, 9 beraberlik aldı. Söz konusu dönemde G.Saray’la yapılan 6 maçta 4 mağlubiyet, 2 beraberlik elde edildi.

        ‘GÜCÜMÜZÜ GÖSTERME MAÇI’

        Teknik direktör Ersun Yanal bu kötü gidişatı değiştirmek için oyuncularına sürekli terapi uyguluyor. Yanal idmanların ardından futbolcularıyla yaptığı toplantılarda “Öncelikle G.Saray maçını kafalarda kazanmalıyız. Çok yetenekli bir kadromuz var. İşimizi ciddi yapıp çok çalışırsak başaramayacağımız hiçbir şey yok. G.Saray maçı tabii ki zor geçecek. Ama ben size güveniyorum. G.Saray sınavı bir nevi gücümüzü ispat etme maçı olacaktır” ifadelerini kullanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ