Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Balanta Fenerbahçe, Balanta Galatasaray, Balanta transfer, Fenerbahçe transfer - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU

        Mali açıdan sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe buna rağmen başkan Aziz Yıldırım’ın isteği doğrultusunda ocak ayında bir stoper transferi yapmak için harekete geçti... Bruno Alves’in gözden çıkartılması üzerine savunmaya takviye kararı alan Yıldırım’ın talimatı üzerine, scout ekibi olarak göreve başlayan Müjdat Yetkiner, Kemalettin Şentürk ve Saffet Akbaş, Güney Amerika’ya çıkarma yaptı. Bu üçlünün geçtiğimiz hafta Arjantin’e giderek birkaç futbolcuyu takibe aldıkları kaydedildi. Yetkiner, İstanbul’a dönerken; Şentürk ve Akbaş ikilisinin ise Brezilya’ya geçerek araştırmalarını sürdürdükleri öğrenildi.

        MESSİAS VE DEDE LİSTEDE

        Bazı isimler belirleyen scout ekibinin, sezon başında Galatasaray ve Beşiktaş’ın da radarına giren Arjantin’in River Plate takımında oynayan Eder Balanta’yı listenin ilk sırasına yazdıkları kaydedildi. Yüksek bir bonservis bedeli olan Balanta’nın kiralık formülü ile Sarı-Lacivertli takıma getirilebileceği bildirildi. Brezilya’da ise Atletico Paranaense takımında forma giyen 24 yaşındaki Manoel Messias ile Cruzeiro’da oynayan 1988 doğumlu Dede’nin de takibe alındığı ifade edildi. Anlaşma sağlanması halinde ocak ayında bu 3 isimden birinin transfer edileceği öğrenildi. Bu arada yeni sezon için ise Atletico Paranaense’nin 20’lik forveti Douglas Coutinho ile Atletico Minerio’nun 19 yaşındaki yıldız golcüsü Carlos Carvalho izlenecek isimler listesine dahil edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ