Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor, İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalar, - Trabzonspor Haberleri

        Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonsor Dergisi'ndeki yazısında özellikle yapılan çok sayıda transfer ve kulübün borçlandırılmasıyla ilgili eleştirilere sert cevap verdi. Başkan Hacıosmanoğlu, açıklamasında, "Bir kurumun başarısı için çalışmakla kendi başarısı için çalışmak arasındaki farkı, her geçen gün daha iyi görmeye başlıyoruz. Sahip olduğumuz bilgi, birikim ve inançla, doğruluğuna inandığımız olguların arkasında gitmeye, şartlar ne olursa olsun devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

        "SÖZÜM ONA ELEŞTİRİLER EN BÜYÜK ENGEL"

        Açıklamasında transferlerle ilgili yapılan eleştirilere de değinen Başkan Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Avrupa'nın önde gelen isimleri ile güçlendirdiğimiz kadronun hayalini bile kuramayan kişilerin, haksız, seviyesiz ve maksadını aşan cümlelerle yaptıkları sözüm ona eleştiriler, Büyük Trabzonspor'un önündeki en büyük engeldir. Sarf edilen cümlelerin, kişileri değil Trabzonspor'u hedef aldığı gün gibi açıktır. Anlaşılan o ki; dışarıdaki rakipler ile mücadele konusunda gösterdiğimiz çabanın daha fazlasını, Trabzonspor'un önünde duranlarla da göstermemiz gerekiyor. Bunun için de gücümüz fazlasıyla var, kimse merak etmesin. Şampiyon olmak için hiç kimsenin size inanmadığı zamanda kendinize inanmanız gerekir."

        "ŞAPKALARINI ÖNLERİNE KOYACAKLAR"

        Yazısında Trabzonspor'un şike sürecindeki mücadesine de değinen Başkan Hacıosmanoğlu, bu konuda şöyle dedi:

        "Mücadelesini, hem ülke içinde hem de ülke dışında sürdürdüğümüz haklı kavgamızın sonuçlarını kısa bir zaman sonra alacağız. İsviçre yerel mahkemelerinin de geri çevirdiği ve onayladığı karar sonrasında Türk futbolunu yönetenler, şapkalarını önlerine koyacak ve harekete geçecek."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ