Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Volkan Demirel sahayı terk etti, Arena'da ıslıklanan Volkan Demirel stadı terk etti, Volkan Demirel milli takım'a alınacak mı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, A Milli Takım’ın İzlanda’da aldığı yenilginin ardından Emre Belözoğlu ile Volkan Demirel’e ay-yıldızlı formayı bırakmalarını tavsiye ettiği ortaya çıktı.

        Felipe Melo ile ilgili sözlerinin ardından ceza alan Volkan Demirel, devamında İzlanda ile oynanan maçın aday kadrosuna çağrılmamıştı. Volkan’ın davet edilmemesi sarı-lacivertli taraftarın tepkisini çekmişti. Bu olayların devamında Başkan Yıldırım, hem Volkan hem de milli takım kadrosunda bulunan Emre ile özel bir görüşme yaptı.

        Yıldırım, artık iki futbolcunun da yaşlarının ilerlediğini ifade ederek yerlerini daha genç isimlere bırakmalarının zamanının geldiğini belirtti.

        Sarı -lacivertli kulübün başkanının bu gerginliğin daha da büyümesinden çekindiği, bu yüzden böyle bir teklif sunduğu kaydedildi. Ancak iki isim de Başkan’ın bu görüşüne katılmadı ve milli formayı giymek istediklerini ifade ettiler.

        Kaleci Volkan Demirel, daha sonra Milli Takım aday kadrosuna çağrılırken, Emre Belözoğlu ise sakatlığı sebebiyle son maçın kadrosuna alınmadı.

        (Milliyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ