Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Volkan Demirel sahayı terk etti, Arena'da ıslıklanan Volkan Demirel stadı terk etti, Volkan Demirel milli takım'a alınacak mı - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        Volkan Demirel, Kazakistan maçı öncesi kendisine küfür edilmesinin ardından stadı terk etti. Volkan'ın bu hareketi, ülkede gündem oldu.

        Fatih Terim’in yaşanan bu olaylardan büyük rahatsızlık duyduğu, Volkan konusunda bir durum değerlendirmesi yapacağı bildirildi. Terim’in küfürleri kınamasına rağmen Volkan’ın sahayı terketmesini doğru bulmadığı, bu nedenle 33 yaşına basan tecrübeli eldivenle ilgili önümüzdeki günlerde bir karar vereceği bildirildi.

        İSTANBUL ŞANSINI TÜKETTI!

        İstanbul’da oynanan milli maçlarda ‘kulüpçülük’ yüzünden üzücü olaylar yaşanması TFF yönetimini kara kara düşündürüyor. Bundan sonra zorunlu olmadıkça İstanbul’da milli maç oynatılmaması görüşü hakim. EURO 2016 Elemeleri’nde ev sahipliği yapacağımız ilk maçta 3 Eylül 2015’te Letonya ile oynayacağız.

        CEZA YOK

        Fatih Terim, milli maç kadrosunda bulunan bir futbolcunun müsabaka sırasında stadı terketmesi doping şüphesi nedeniyle 2 yıla kadar cezayı öngördüğü için Volkan’ı geri çağırmıştı. UEFA Tahkim Kurulu üyesi Levent Bıçakcı, Volkan’a uluslararası platformda ceza verilmesinin söz konusu olamayacağını vurgulayıp “Herhangi bir ceza verileceğini sanmıyorum” dedi. TFF Disiplin Talimatı’nın 51. maddesinde ise ‘mazeretsiz’ olarak milli müsabakada sahayı terkeden futbolcuya 2 ay ila 1 yıl ceza verilmesi öngörülüyor. Fatih Terim, Volkan’ın oynayacak durumda olmadığını belirttiği için bu olay ayrı tutulacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ