Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Türk Telekom Arena'da ısınırken kendisine küfredilen ve ıslıklanan Volkan Demirel, sahayı terk etti - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM / İnanç ERGÜLEN

        2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki Türkiye - Kazakistan maçı öncesi Türk Telekom Arena'da ısınırken kendisine küfredilen ve ıslıklanan Volkan Demirel, sahayı terk etti.

        Peki Arena'da Volkan'ın beden dili ne anlatıyordu? Kafasında böyle bir düşünce var mıydı, yoksa anlık bir tepki miydi? Sahaya ilk çıktığı zaman oynamak istemediğine dair bir görüntüsü var mıydı? Herkesin konuştuğu bu konuyu, beden dili ve düşünce okuma teknikleri uzmanı Roccon İlhan Doğan yanıtladı:

        "Orada bir şaşkınlık yaşıyor. Bu şaşkılığın içinde hafif de olsa bir korku var. Biz bunu mimiklerinde gördük. Panik olduğunu da söyleyebilirim. Aslında panik olması o korkuyu ortaya koydu. Hepsi üst üste gelince bir tepki yaptı. Belki o tepkiyi öyle vermek istememiştir. Ama geri dönüşü olmayan yola girince toparlayamadı. Şaşkınlığı ve paniği rahat bir şekilde gördük."

        "Ön yargılı gelmesi kafasında bunun antrenmanlı olduğunu da gösteriyor. Konuyla ilgili bilgisinin olması hareketlerini o yöne doğru yaptırdı. İstedi, yaptı ama "yapılmaması gerekiyormuş" bir tepkide bulundu. Ön yargı olduğu belli gibiydi, buna da biz antrenmanlı diyoruz. Aniden oluyor çünkü. Düşünme, zaman kullanma yok orada. Zaten o kurgu olmamış olsaydı, belki böyle harekette bulunmazdı."

        "Ateş ve barut birleşti diyebiliriz. Sahaya ilk çıktığı zaman barut gibiydi zaten. Küçük patlama yaşamadı, direk patladı. Olayların büyümesi sonrası böyle davranmış oldu."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ