Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Volkan Demirel,Roberto Carlos, Roberto Carlos Volkan Demirel, Roberto Carlos Volkan Demirel, Roberto Carlos Volkan Demirel destek - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye'nin sahasında Kazakistan'ı 3-1 yendiği maç öncesinde kaleci Volkan Demirel'in ısınırken kale arkası tribünündeki taraftarlarla gerginlik yaşadıktan sonra sahayı terk etmesine ilişkin, "Volkan, hangi takımın oyuncusu olursa olsun Türkiye Milli Takımı formasıyla sahadayken bence çok daha farklı bir saygıyı hak ediyor" dedi.

        Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Balıkesirspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği idmanla sürdüren Sivasspor'da, teknik direktör Carlos, antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

        Kazakistan maçı öncesinde taraftarlarla yaşadığı gerginlik sonrası sahayı terk eden kaleci Volkan Demirel'le ilgili soru üzerine Carlos, "Volkan, bir Türk oyuncu ve Fenerbahçe'nin oyuncusu. Dünkü maçta Türkiye'yi temsil ediyordu ve Türkiye formasıyla, Türkiye armasıyla sahadaydı. Taraftarlar hangi takımın taraftarı olurlarsa olsunlar ve Volkan, hangi takımın oyuncusu olursa olsun Türkiye Milli Takımı formasıyla sahadayken bence çok daha farklı bir saygıyı hak ediyor" diye konuştu.

        Carlos, "Milli takım iyi bir dönemde olabilir, kötü bir dönemde olabilir ama sonuçta bu ülkeyi temsil eden, bu ülkeyi Avrupa kupalarına götürmek için çalışan bu milli takıma karşı bence taraftarların biraz daha saygılı olması gerekiyor çünkü sahaya çıkan bir kulüp değil, bir milli takımdır. Bunun da saygısı çok farklı olmalı" dedi.

        BALIKESİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

        Balıkesirspor maçına iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Carlos, "Herkes neler yapması gerektiğini farkına vardı. Özellikle antrenmanda yaptığımız şeyleri sahaya yansıtmamız gerektiğinin farkına vardık. Bazı şanssızlıklar yaşıyoruz ama herkes, artık bu şanssızlıkların üstesinde gelip bir galibiyet alıp, sonrasında bunu devam ettirmeleri anlamında kafasına yerleştirdi" şeklinde konuştu.

        Carlos, takımında idmanların her zaman keyifli geçtiğini ifade ederek, "Gerçekten iyi bir çalışma dönemi geçiriyoruz fakat bu sene maçlarda bunun karşılığını alamadık. Maçlardaki biz, gerçek biz değilmişiz gibi oldu" dedi.

        İyi çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Carlos, "Her zaman, oyuncularımı en iyi şekilde çalıştırmaya, en iyi motivasyonu, en iyi enerjiyi vermeye çalışacağım. Bu şekilde devam edeceğiz. Futbol zaten benim hayatım. O yüzden bu hayatımı da en iyi şekilde geçirmeye çalışacağım" ifadesini kullandı.

        İDMAN

        Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen ve top kapma-pas çalışmasıyla başlayan antrenman, taktik çalışmasıyla sona erdi.

        Ümit Kurt'un fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştığı idmana, izinli John Utaka, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Aatif Chahechouhe ve Manuel Da Costa ile sakatlığı bulunan Hakan Arslan katılmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ