Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği İlhan Cavcav sakal cezası - Futbol Haberleri

        Cavcav'ın açıklamaları gazetelerin internet baskılarında tıklanma rekoru kırıyor. Başta ispanya ve Portekiz basını olmak üzere Brezilya, Arjantin, Kolombiya, Peru ve Meksika'da yayınlanan gazeteler Cavcav'ın bunu nasıl başaracağını merak etmeye başladılar. Okuyucu sitelerine çok sayıda yorumda bulunan futbolseverlerin bazıları Cavcav'ı diktatör ilan ederken bir kısmı ise Gençlerbirliği başkanının yakında bir jilet reklamına çıkacağından gündem yaratmaya başladığını iddia ettiler.

        İspanyol " Que" gazetesi İlhan Cavcav'ın bu açıklamasını haftanın en ilginç olayı seçti. Gazete başkanın sakal bırakan oyunculara 9 bin Euro ceza kesmesini başlığına taşıyarak futbolcularda son dönemde sakal bırakma modasının nasıl engelleneceğinin takip edilmesi gereken olayların başında geldiğini savundu. SDP gazetesi ise başlığına sakallı Meireles'in fotoğrafını taşıyarak bu yasağın diğer Türk kulüplerine sıçrayıp sıçramayacağını merak etti.

        El Mundo Deportivo gazeteside " Kulübün biri sakallı oynamayı yasakladı" başlığını atarak Brezilya'nın Türkiye Milli takımı ile oynadığı dostluk maçında Neymar'ın Volkan'a attığı golün fotoğrafını göstererek " Milli takım kalecisi Volkan kötü örnek oluyor" yorumunda bulundu.

        El Desmarque gazetesi internet baskısında İlhan Cavcav'ın görüntüsünü yayınlayarak " Bu başkanın tüm futbolcularını kendisi gibi traşlı görmek istiyor " açıklaması yaptı.

        Meksika'da yayınlanan telediario gazetesi ise Gençlerbirliği takımının toplu halde çekilmiş takım fotoğrafını yayınlayarak "Başkanın sakalsız kadrosu" başlığını attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ