Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım volkan demirel türk telekom arena'yı terk etti, volkan demirel taraftarlarla tartıştı, volkan demirel ile taraftarların kavgası, volkan demirel ceza alacak mı, volkan demirel'in cezası - Futbol Haberleri
        1

        Türk Telekom Arena'da Türkiye ile Kazakistan arasında oynanan maçta patlak veren Volkan Demirel krizinin perde arkasında ilginç detaylar çıkmaya başladı.

        2

        Sporx'te yer alan habere göre; Volkan Demirel'e yapılan küfürlü tezahüratın başlangıç noktasının çok ilginç bir nedene dayandığı ortaya çıktı. Aslında olayların fitilini, bir yanlış anlama çaktı.

        3

        Maçın başında tribünler tek tek oyuncuları tribüne çağırdı. İlk çağrılan Volkan Demirel oldu...

        4

        Tam Volkan tezahuratı yapıldığı sırada kale arkası tribündeki bir kısım taraftar aynı anda yan taraflarına Kazak taraftarların giriş yaparak bayrak açmalarına "yuh" çekti.

        5

        Milli kaleci bu durumun kendisine yönelik olduğunu sanarak buna tepki gösterdi.

        6

        Volkan'ın hareketlerine bu kez tribünler karşılık verince olay küfürlü tepkiye döndü.

        7

        Volkan tepkiler üzerine ağlayarak soyunma odasına gitti. Bu şartlarda forma giyemeyeceğini söyledi. Fatih Terim de izin verdi.

        8

        Stadı terk eden ve telefonunu kapatan Volkan’ın whatsApp’ı açıktı. Emre Belözoğlu ile yazıştı. Ve Emre’nin ikna etmesiyle yeniden TT Arena’ya geldi, teknik ekiple görüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ