Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Erdal Sarılar, Sivasspor, Roberto Carlos, Erdal Sarılar Roberto Carlos, Erdal Sarılar Sivasspor - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Sivasspor Kulübü Başkanvekili Erdal Sarılar, yaptığı açıklamada, bu sezon lige istedikleri gibi bir başlangıç yapamadıklarını söyledi. Takımın iyi futbol oynamasına rağmen bunu sonuca yansıtamadığını ifade eden Sarılar, arzu edilen puanların alınamaması nedeniyle ligde zor günler geçirdiklerini belirtti.

        Sivasspor'un bu sıkıntıları aşacak güce ve kaliteye sahip bir takım olduğunu vurgulayan Sarılar, camiadan kendilerine güvenmelerini istedi.

        Takımın geçen sezon ligi, Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde 53 puanla 5. sırada tamamladığını anımsatan Sarılar, "İnşallah aynı başarıyı bu sezon da göstereceğiz" dedi.

        "LİG BİZİM İÇİN YENİ BAŞLIYOR"

        Ligde geride kalan haftaları unuttuklarını, gelecek maçlara baktıklarını dile getiren Sarılar, "Biz, hocamıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. Teknik direktörümüz Roberto Carlos ile yaptığımız görüşmede de bunu kendisine söyledik, geride kalan 9 haftayı görmeyin dedik. Balıkesirspor maçıyla lige yeniden başlayacağız" diye konuştu.

        Sivasspor yönetiminin Carlos'a ve futbolculara güveninin tam olduğunu vurgulayan Sarılar, şunları kaydetti:"Allah'a şükür bir sorunumuz yok. Panik yapmadan, rahat bir şekilde taşları yerine koyarsak, ekonomik sorunumuzu da hallederek çıkışa geçeceğiz. İhtiyaç duyulan bölgelere devre arasında transfer yapacağız. Devre arası transfer döneminde futbolcu bulmak zor. Bu yüzden bu haftadan itibaren transfer çalışmalarına başlayacağız, elimizde isimler var."

        Erdal Sarılar, takımın bu zor süreçte taraftar desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğunu sözlerine ekledi.

        Roberto Carlos yönetiminde bu sezon ilk 9 haftada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 6 puan toplayan Sivasspor, ligde 17. sırada yer alıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ