Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği İlhan Cavcav'dan maçlara sakallı çıkma yasağı - Futbol Haberleri

        Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, "maçlara sakallı çıkma yasağı" getirilmeli diyerek; Gençlerbirliği'nde maçlara sakallı çıkan futbolculara 25 Bin TL ceza kesilmesi talimatı verdi. Tekrarlanması halinde ise "25 Bin TL artı, kadro dışı bırakın" dedi.

        Futbolculara getirdiği sakal yasağı ile ilgili konuşan İlhan Cavcav, "Kulüp müdürüme talimat verdim. Bundan böyle maçlara sakallı olarak kim çıkıyorsa her maç için 25 bin TL ceza keseceğimi, sakalda ısrar etmesi halinde ise kadroya alınmayacaklarını tabelaya yaz dedim" diye konuştu.

        "BURASI İMAM HATİP OKULU MU?"

        Neden bu şekilde bir karar aldınız sorusuna ise Cavcav, "Niye böyle bir karar aldım? Ben söylüyorum ayıp oluyor belki... Ben 80 yaşındayım ve her gün traş oluyorum kardeşim. Beşiktaş'ın antrenörü çıkıyor sakal, Volkan'da sakal, Selçuk'ta sakal, Beşiktaşlılar da sakal... Yahu arkadaş, burası İmam Hatip okulu mu? Sen spor yapıyorsun. Sen ilerlemede, gençlere örnek olacaksın. 23 yaşında benim torunum var ve sakal bırakıyor. "Oğlum kes" diyorum, bana "Dede, bütün sporcular sakallı onlara niye demiyorsun?" diyor. Bunların örnek olması lazım. Bunu dün sayın Yıldırım Demirören'e de söyledim. O "Biz böyle bir karar alamayız" diyor. "UEFA bilmem ne yapar" diyor. "Bıktık UEFA'dan" yahu... Keşke bir yer olsa da UEFA olmadan oynasak futbolumuzu. "Kulüpler olarak karar alırsınız" dedi. Bende "tamam" dedim ve karar aldım, bütün kulüpler de alsın bu kararı.

        "Kulüp başkanlarının sakal konusunda görüşlerini sordunuz mu?" sorusuna ise Cavcav, "Kimsede 'tık' yok canım" ifadesini kullandı.

        CAVCAV'IN İLGİNÇ BREZİLYA YORUMU!

        Milli takım ve Fatih Terim hakkında konuşmak istemediğini ifade eden Duayen Başkan İlhan Cavcav, "Brezilya maçını izledikten sonra milli takıma seçilen futbolcu kardeşlerimin ortaya koydukları futbolu gördükten sonra, sahaya Gençlerbirliği takımını çıkarsaydım belki 4-0 yenilirdim ama daha iyi futbol oynardım" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ