Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Roberto Carlos Sivasspor - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. Açma germe hareketleriyle sona eren antrenman, izinli John Utaka, Mehdi Taouil ve kaleci Korcan Çelikay ile ülkelerinin milli takımlarında bulunan Aatif Chahechouhe ve Manuel Da Costa'dan yoksun gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Hakan Arslan'ın ise salonda çalıştığı öğrenildi.

        Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, Balıkesirspor maçına iyi hazırlanmaları gerektiğini belirterek, "Her şeyi düzeltme zamanımız çoktan geldi. Maça 2 hafta gibi bir süremiz var. Bu 2 hafta boyunca iyi çalışıp herkes, taktiksel ve fiziksel anlamda elinden gelenin en iyisini yapmalı" dedi.

        Ligin ilk yarısı için puan tahmininde bulunmak istemediğini belirten Carlos, "Daha önce 9 puanlık tahminde bulunduğumda 1 puan çıkartabildik. En iyi şekilde çalışıp, alabileceğimiz maksimum puanı toplamaya çalışacağız" diye konuştu.

        "HAKEMLERLE İLGİLİ SIKINTILAR YAŞIYORUZ"

        Sivasspor'da kondisyon probleminin olup olmadığının sorulması üzerine Carlos, şunları kaydetti:

        "Problemimiz, fiziksel, kondisyon açısından değil, problemimizi tam olarak açıklayacak olursak hakemlerdir. Hakemlerden anlayamadığımız bazı problemler yaşıyoruz. Federasyon'la irtibata geçmeleri ve gereken yolu izlemeleri için yönetimimizle ve kulüp başkanımızla bunu her zaman konuşuyoruz. Ben basında bir şey söylemiyorum ama gerçekten hakemlerle ilgili sıkıntılar yaşıyoruz."

        CİCİNHO'YLA İLGİLİ TRANSFER HABERLERİ

        Carlos, sağ bek oyuncuları Cicinho'nun başka bir kulübe transfer olacağı yönünde basında haberlerin yer aldığının belirtilmesi üzerine, "Bu konunun muhatabı yönetimdir. Eğer ki oyuncularımıza teklifler geliyorsa, yaptığı iyi işlerden ve başarılarından dolayıdır. Bu konularla ilgili tam olarak cevabı verebilecek olan yönetimdir" şeklinde konuştu.

        "TÜRK MİLLİ TAKIMI'NIN MOTİVASYONA İHTİYACI VAR"

        Türkiye ile Brezilya arasında dün oynanan maça ilişkin görüşleri sorulan Carlos, "Türk Milli Takımı'nın artık motivasyona ihtiyacı var. Liderlerin liderliğini sahada ortaya koyup, iyi motive olup, oynamaya ihtiyaçları var. Brezilya Milli Takımı'nda biz her maçı final niteliğinde görürüz. Türkiye'nin de her maçını final niteliğinde görüp o motivasyonla sahada olması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

        Carlos, bir basın mensubunun, Brezilya Milli Takımı'ndaki futbolcularla Sivasspor'u konuşup konuşmadığını sorması üzerine, "Herkes Sivasspor'u merak ediyor ve takip ediyor. Dünkü maçta da böyle konuşmalar oldu. Manchester City, Barcelona ve Chelsea'nin büyük oyuncularıyla Sivasspor üzerine muhabbet ettik" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ