Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Borussia Dortmund, Borussia Dortmund-Galatasaray maçı, Borussia Dortmund-Galatasaray maçında çıkan olaylar, Galatasaray savunma - Galatasaray Haberleri

        UEFA'nın 13 Kasım'da (yarın) görüşeceği dosya hakkında sarı kırmızılı kulüp UEFA'ya ayrıntılı bir savunma raporu sunarak alacağı muhtemel cezayı hafifletmeye çalıştı.

        Hazırlanan savunma raporunda maçtan bir gün önce yapılan güvenlik toplantısında, Dortmund Kulübü'nün, stad güvenliğini ve Dortmund Polis Teşkilatı'nı uyardıklarını bildirdi. Yapılan bu uyarıda Galatasaray'ın bu tür maçlarına kulübün bilgisi dahilinde İstanbul'dan gelen taraftarların dışında Avrupa'nın birçok ülkesinden taraftar ya da kişinin maçı izlemeye geldiği ve bu insanların kontrolünün Galatasaray tarafından yapılmasının imkansız olduğuna dikkati çekildi.

        Sportif A.Ş yöneticisi Ali Dürüst UEFA'ya sundukları bu ayrıntılı rapor sonrasında ağır bir cezanın gelmesini beklemediklerini ifade etti ancak bundan sonra da Galatasaraylı her taraftarın Avrupa Kupası maçlarında daha sorumlu davranması gerektiğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ