Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder'ın menajeri, Hollandalı'nın Kasımpaşa maçında yedek başlaması talimatını yönetimin verdiğini iddia etti - Galatasaray Haberleri

        Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Hollanda basınına çarpıcı açıklamalar yaptı. Sneijder'in Kasımpaşa maçında yedek kalmasına değinen Albers, "Prandelli bunun taktik bir seçim olduğunu söylüyor ama bu kendisine yukarından gelen bir talimattı" dedi.

        Galatasaray'da Wesley Sneijder'in Kasımpaşa maçında yedek kalmasıyla başlayan "mutsuz" iddiaları her geçen gün artarak büyüyor.

        Yıldız futbolcunun menajeri Guido Albers, Hollanda devlet televizyonu NOS’a çarpıcı açıklamalar yaptı.

        Ali Dürüst'le Dortmund'da akşam yemeği yediğini belirten Albers, "Bana Wesley ile devam etmek istediklerini söyledi. Lütfi Arıboğan da bana üç kez Wesley'nin sözleşmesini yenilemek istediklerini söylemişti. Bu konuda hislerim biraz farklılaştı. Ne zaman Wesley'nin sözleşmesi uzatılır onlara o zaman inanırım" dedi.

        "PARAMIZI İSTİYORUZ"

        Galatasaray'ın ödemeler için zaman istediğini vurgulayan Hollandalı yıldızın menajeri, "Biz paramızı istiyoruz. Kulüp, Ağustos ve Eylül maaşlarını ödeyemediği zaman pek çok açıklama yaptı. Şimdiyse büyük bir isteksizlik seziyorum. Sneijder takımdaki yerini de kaybetti" ifadelerini kullandı.

        ALBERS, PRANDELLI'YI YALANDI!

        Wesley Sneijder'in Kasımpaşa maçında yedek kalmasına da değinen Albers, "Prandelli, bunun taktik bir seçim olduğunu söylüyor ama bu kendisine yukarından gelen bir talimattı" iddiasında bulundu.

        Galatasaray'da bir değişim yaşandığını söyleyen Guido Albers, "Yeni bir genel menajer ve yeni bir başkan var. 2019'a kadar sözleşme uzayacak mı? Onlar Wes'i Ocak ayında satacaklar mı? Yoksa sadece sözleşmesini 2016'ya kadar mı kullanacaklar? Bunlar hep belirsiz" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ