Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Torku Konyaspor, Kardemir Karabükspor, Torku Konyaspor-Kardemir Karabükspor maçı, Spor Toto Süper Lig 8. hafta, - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynanan ve hakem Halis Özkahya'nın düdük çaldığı mücadeleden galip ayrılan taraf 1-0'lık skorla Torku Konyaspor oldu. Ev sahibi, ekibe galibiyeti getiren gol 89. dakikada Ömer Ali'den geldi.

        Hafta içinde Aykut Kocaman'ı göreve getirerek takıma yeni bir dönem başlatan Konyaspor, evinde Kocaman önderliğinde çıktığı ilk maçta önemli bir galibiyet elde etmiş oldu.

        Karşılılı ataklara sahne olan ilk yarıda takımlar eşitliği bozacak pozisyonları üretmekte zorlandı. İlk 45 dakika sonunda takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

        SELİM AY KIZARDI KONYA YILMADI!

        İkinci yarıda oyuna ağırlığını koymaya çalışan Konyaspor'da maçın son dakikalarında Selim Ay ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla cezalandırıldı ve oyundan atıldı.

        Kalan dakikalarda da geri adım atmayan Konyaspor, 89. dakikada Ömer Ali'nin ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçen taraf oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 1-0 Torku Konyaspor galibiyetiyle sonuçlandı.

        Aldığı bu galibiyet sonrasında Torku Konyaspor 9 puana çıktı ve 13. sıraya yükseldi. Kardemir Karabükspor ise 7 puanla 15. sıraya geriledi.

        Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Torku Konyaspor, Trabzonspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek, Kardemir Karabükspor ise evinde Galatasaray'ı konuk edecek.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ