Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Veli Kavlak, Napoli, Beşiktaş Veli Kavlak, Beşiktaş transfer, Veli Kavlak sözleşme, - Beşiktaş Haberleri

        Serie A'da lider Juventus'un 7 puan gerisinde, 7. sırada yer alan İtalyan devi Napoli, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara şimdiden başladı. Mavi-beyazlı kulübün, Beşiktaş'ın orta sahadaki dinamosu Veli Kavlak ile ilgilendiği ve sezon sonunda siyah beyazlılarla sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

        Tecrübeli oyuncuya teklif götürmeye hazırlanan Napoli'nin, anlaşma sağlanabildiği takdirde Beşiktaş'la masaya oturmaya hazırlandığı ve bu transferi ligin devre arasında bitirmek istediği gelen haberler arasında.

        Her açıklamasında Beşiktaş'ta mutlu olduğunu belirten veli Kavlak, geçe sezon Alman ekiplerinden de teklifler almış, ancak gelen tekliflerin tümünü reddederek takımda kalmayı tercih etmişti. Fakat sözleşmesinin uzatılmaması durumunda Veli Kavlak'ın da gitmeye sıcak baktığı ve yönetimden bu konuda kolaylık isteyeceği bildirildi.

        Napoli'nin bu hamlesi üzerine, yıldız futbolcuyu elinden kaçırmak istemeyen Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde 4 yıllık yeni bir sözleşmeyle Veli'yi takımda tutmaya hazırlandığı öğrenildi.

        2011-2012 sezonunda Beşiktaş'ın Rapid Wien'den transfer ettiği 25 yaşındaki başarılı oyuncu, siyah beyazlılarla çıktığı 122 karşılaşmada 7 gol ve 14 asistlik bir performans sergiledi. Veli Kavlak Beşiktaş'tan yıllık 600 bin Euro ücret alıyor.

        (Karakartal)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ