Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Slaven Bilic, Beşiktaş-Fenerbahçe maçı, Spor Toto Süper Lig 8. hafta, Slaven Bilic'ten Beşiktaş taraftarına mesaj - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, zorlu derbide futbolcuların performansı kadar, tribünün ortaya koyacağı gücün önemine değindi. Olimpiyat Stadı'nın boş kalmasına anlam veremediğini ve Türkiye'deki futbol sevgisinin lafta kaldığını söyleyen Slaven Bilic şöyle konuştu: "Tribünler boş ve bu hiç iyi değil. Bu duruma çok şaşırıyorum. Medyadaki haberlere, insanların futbola olan tutkularına bakınca her takımın milyonlarca taraftarı olduğunu düşünebilirsiniz ama tribünler bomboş. Bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Bakıyorsunuz bir Anadolu takımı 10-15 yıl sonra Süper Lig'e çıkmış ve büyük bir iş başarmış ama sadece 3 bin kişiye oynuyor. Bu anlaşılır bir şey değil."

        "DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"

        "Beşiktaş taraftarı bana olan sevgisini her yerde gösteriyor. Tüm deplasmanlarda; Belgrad'da, Londra'da, Feyenoord'da, Kayseri'de, Ankara'da bizi destekliyorlar ama İstanbul'da bu destek olmuyor. Ben de soruyorum çevremdeki kişilere, tercümanım Halil'e soruyorum, onlar da bana passolig diyorlar, Olimpiyat Stadı'na ulaşımın zor olmasından bahsediyorlar, bir sürü sebep var... Ben Beşiktaşlılar'ın takımlarını kalpten sevdiklerini biliyorum ama bu sevgiyi tribünlere gelerek göstermeleri de önemli.Onların desteğine çok ihtiyacımız var sosyal medyadan destek vermek yeterli değil. Taraftarımız bizimle olursa Fenerbahçe derbisinde de sonrasındaki maçlarda da kendimizi çok iyi hissedeceğiz. "

        "DİEGO'LU YA DA DİEGO'SUZ PLANLARIMIZ HAZIR"

        "Rakibimiz güçlü ama bizim de planlarımız var. Geçen sezon şampiyon oldular ve o güçlü kadrosunu Diego Ribas gibi çok yetenekli bir oyuncuyla takviye ettiler. Böylelikle daha da güçlendiler. Ancak biz de geçen sezondan farklı durumdayız. Daha organize, daha etkili ve daha çabuk oynuyoruz. Derbileri tüm maçlardan ayrı değerlendirmek gerekir. Derbilerden önce takımların durumları çok farklı olabilir ama bu sahaya her zaman tam olarak yansımaz. Örneğin geçen sezon biz Kadıköy'e giderken iyi durumda değildik. Hem moral hem de özgüven açısından sıkıntılarımız vardı. Fenerbahçe en iyi döneminde olmasına rağmen ilk yarıda müthiş oynadık ve skor üstünlüğünü sağladık. Derbilere biraz böyle bakmak gerekir. Fenerbahçe Diego'yu bu maçta kullanır mı bilmiyorum. Onu en iyi İsmail hoca bilir ama biz her iki seçeneğe de hazırız. Fenerbahçe bekleyip oynarsa buna göre farklı planlarımız olur... Saldırırsa buna göre de planlarımız var."

        (Sabah)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ